altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Rotate

Rotate er et fantastisk samarbejde med modehuset og de to stylister og influencers Jeanette Madsen og Thora Valdimars. Rotate er et event brand med focus på ekstravagante kjoler til nemme priser. Rotate er det runway item du mangler i din garderobe. Du bliver forkælet med fire årlige kollektioner som du finder i begge Milium butikker samt online.

Sort by
Display per page

tracy long dress

TRACY LONG
Rotate by Birger Christensen Tracy dress. Lang kjole med v-hals og knapper. Kjolen er lavet i flor let materiale der falder smukt. Kjolen har v-hals og lange ærmer med manchet og knaprække. Bemærk taljebåndet der smukt fremhæver taljen. 51% rayon, 49% viscose. 30 graders skånevask. Denne style er normal i størrelsen.
Farve: Gul
Størrelse: 36, 38, 40
1999 DKK

tracy bluse

TRACY TOP
Rotate by Birger Christensen Tracy top. Smuk langærmet bluse i et florlet materiale. Blusen har skød og lukkes fortil med knapper så din talje fremhæves smukt. Der er v-hals og elegante draperinger ved skuldrene. De lange ærmer har lang machet. 51% rayon, 49% viscose. 30 graders skånevask. Denne style er normal i størrelsen.
Farve: Gul, Pink
Størrelse: 34, 36, 38, 40
1499 DKK

pleat dress

NUMBER 7
Rotate bu Birger Christensen Number 7 pleated dress. Lang og elegant aftenkjole i nyt plisseret materiale. Kjolen har en smuk v-udskæring. Der er lange ærmer og stilfuld drapering foran. Kjolen er gulvlang og klassisk så du kan få glæde af den mange fremover. 100% polyester. 30 graders skånevask.
Farve: Pink, Rosa, Sort
Størrelse: XS, S, M, S, L, S
1499 DKK

Filter by:

Clear All
-->