Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Remain

Remain er et af vores go-to-brands, når det gælder det feminine, elegante og rå look. Brandet har fokus på det enkle snit, den gode kvalitet og priser, hvor alle kan være med. Oplev funktionalitet og komfort, der skinner igennem hele kollektionen, og lad dig inspirere til en ny dag, hvor du er klædt på til alle formål. Du finder lækre trøjer, cool frakker, elegante skjorter, rå skindleggings, smukke kjoler og meget mere lige her i udvalget.

Filters
Sort by
Display per page

bootcut leather pants

FLORAL

Remain by Birger Christensen Floral bootcut leather pants. Skindbuks i den blødeste lammeskind. Floral buksen er højtaljet slipon model med elastik i taljen og rå vertikal pressefold syning centreret i hele buksens længde.
100% lammeskind.
Dry clean.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: 32, 34, 36
4199 DKK 1260 DKK

Remain tøj til alt det du er igennem ugen

Vi er vilde den detaljeorienterede, moderne og sofistikerede æstetik, som karakteriserer Remain. Derfor har vi håndplukket et fantastisk udvalg af kjoler, underdele og overdele, som vi synes, passer perfekt ind i vores univers. Med dette udvalg klæder vi dig på til enhver lejlighed. Mange af vores lækre jakker, skjorter og trøjer her på siden kan bruges på tværs af sæsonerne, og de fungerer som de ideelle overgangsstyles. I sortimentet kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af ready-to-wear-modetøj til piger og kvinder i alle aldre. Find en ny behagelig og elegant hverdagsuniform, du altid kan regne med, her i vores smukke udvalg af modetøj fra Remain Birger Christensen.

Stort online udvalg af de unikke design fra Remain

Her hos Milium.dk finder du altid et inspirerende udvalg af moderne og trendy tøj fra danske Remain, som taler lige ind i tidens tendenser. Vi sørger for, at dette sortiment er opdateret med sæsonbestemte nyheder og populære styles, så du ikke går glip af noget. Køb dit næste Remain outfit her på vores webshop, eller besøg os i vores butikker i Lyngby og Hørsholm. Glem desuden ikke, at du får gratis fragt ved køb over 499 kr., når du handler her hos os.