Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Manufacturer List

Her hos Milium.dk kan du finde et stort katalog af tøj fra anerkendte designermærker. Dette er siden til dig, der leder efter elegant og luksuriøst modetøj. Vi forhandler både engelske, amerikanske og selvfølgelig italienske produkter. Dermed kan du frit vælge mellem forskellige internationale udtryk, stile og ekspertiser. Meget rører sig også på den danske modescene, og herfra har vi også flere muligheder til dig. Det danske og nordiske design fokuserer nemlig på nogle helt andre tendenser end de udenlandske. Gå endelig på opdagelse i vores mærker herunder.

Designermærker som leverer kvalitet og bæredygtighed

Tøjet her fra Milium.dk er til den modebevidste kunde, som værdsætter to ting. Den ene er, at kvaliteten på tekstilerne skal være i absolut top. Den anden er, at det skal være den mest tidssvarende mode med inspiration fra den internationale modescene. Begge dele opfylder vores designermærker. Hvert enkelt af mærkerne ovenfor udmærker sig på netop deres felt – uanset om det er sporty hverdagstøj, amerikanske sneakers eller cashmere. Da vi lever i en verden i forandring, er de også opmærksomme på at give deres bidrag til en bæredygtig fremtid. Mange af tøjmærkerne her på siden bruger genanvendte materialer i deres tøj. Flere af dem, der bruger animalske produkter i tøjet, holder desuden skarpt øje med, at dyrevelfærden er overholdt.

Du kan nemt finde frem til det perfekte modetøj

Vi har gjort det nemt for dig at finde både det tøj, den stil og det mærke, der tiltaler dig. Ikke nok med at du kan klikke ind på et specifikt designermærke og gå på opdagelse i deres produkter, så kan du også filtrere udvalget efter dine ønsker. Når du klikker ind på et bestemt mærke, vil du tilmed kunne læse meget mere om deres historie, vision og selvfølgelig deres kvalitetstøj. Efter du er blevet klogere på den lækre cashmereuld eller det luksuriøse linned, skal du bare finde en størrelse, der passer til dig. Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores tøj. God jagt!