altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Kjoler

 

Kjolen, så smuk og feminin, trygheden i din garderobe, altid at vide du har en kjole til enhver lejlighed. Moden for kjoledesign er så bred at det giver et stort udvalg. Hos Milium har vi altid et udsøgt udvalg der passer til den stil du kender fra vores butikker. Vi præsenterer det bedste fra Isabel Marant, IRO, Acne, Missoni, Heartmade m.fl. Kjolen kommer i alle snit og modeller. Vi elsker de rå og de paris chicé, der kommer i skønne print og fantastiske detaljer, som vi ser dem fra Isabel Marant ,IRO og Acne, men osse de elegante og stilige fra Kenzo. Så skal du dresse op så har vi det bedste fra internationale og danske designere.

Style kjole med fodtøj fra Isabel Marant, Pura Lopez og Ganni samt en jakke eller cardigan. Hertil en lækker clutch eller taske fra Marc Jacobs og Jerome Dreyfuss.

Sort by

flower dress

FLOWER DRESS
Malene Hocke Minnie flower kjole. Skøn let kjole i sort/hvid print. Kjolen har klassisk krave og stolpe lukning. Der er smuk volume i skørtet og kjolen falder naturligt smukt. Kjolen har underkjole i sort. 100% polysilk. 30 graders skånevask. Størrelse 01 svarer til en 36 - 38. Størrelse 02 som en 38 - 40.
Farve: Sort
Størrelse: 01, 02
899 DKK 499 DKK

Skjorte kjole strib

CARA STRIB
Malene Hocke Cara long stripe shirt dress. Skjorte kjole med broderet strib. Kjolen har stolpe lukning, lange æmer med manchet og kjolen har kinakrave. Normal i størrelsen. Længden er til lige under knæene. 100% rayon. 30 graders skånevask. Total længde: 130 cm. Størrelse 01 svarer til en størrelse S/M.
Farve: Blå
Størrelse: 01, 02
899 DKK 499 DKK

militær kjole

MILI DRESS
Imperial mili dress. Militær skjorte-kjole med krave, bindebælte samt lommer med klap og knap. Kjolen falder smukt og kan bruges med og uden bælte. Kjolen har en lægere ryg. 96% polyester, 4% elastan. 30 graders skånevask.
Farve: Sort
Størrelse: M, L, XL
1099 DKK

skjorte kjole tern flonel

CARA LONG
Malene Hocke Caro black checked dress. Skjorte kjole i sort ternet flanel. Kjolen har stolpe lukning, lange æmer med manchet og kjolen har kinakrave. Normal i størrelsen. Længden er til lige under knæene. 100% rayon. 30 graders skånevask. Total længde: 130 cm.
Farve: Sort
Størrelse: 01, 02
899 DKK 499 DKK

skind kjole

DENTON
Raiine Denton black leather shirt dress. Rå og enkel skjorte kjole i blødt lammeskind. Kjolen har skjult knaplukning med trykknapper, brystlommer med klap og skjult trykknap, bindebælte i læder samt klassisk krave. Kjolen er stright fit, brug bæltet for at vise din talje. Normal i størrelsen. 100% lammeskind. Brug plejemiddel for at bevare smidighed i læderet.
Farve: Sort
Størrelse: 34, 36, 38, 40
3199 DKK

kjole i glimmer

RIGA
IRO Riga long sleeve glitter dress. Smuk cocktailkjole med lange ærmer og dyb v-udskæring. Kjolen smyger sig til kroppen og er elegant draperet foran. Kjolens længde er til lige over knæet. Nylon, metallic fibre, spandex. Bør renses.
Farve: Sort
Størrelse: 34, 36, 38, 40
1999 DKK

skjorte kjole silke-bomuld

AA6MZ45
Imperial skjortekjole i silkebomuld. Summergirlie skjortekjole i den blødeste silkebomuld blanding. Kjolen har klassisk krave og er gennemknappet og har underkjole. 75% bomuld, 25% silke. 30 grades skånevask. mål for størrelse small: Bryst 90 cm. Total længde: 130 cm.
Farve: Hvid
Størrelse: S, M
1299 DKK

Cutout dress

K05HW606
Helmut Lang K05HW606 cutout dress. Rå stretchy kjole med cutout skulder og ryg. Kjolen smyger sig om din krop og har tommeludskæring i de lange ærmer. 96% nylon, 4% spandex. Håndvaskes.
Farve: Sort
Størrelse: XS/S, M/L
1599 DKK

kjole metal

ROLIANAD
IRO Rolianad metallic dress. Denne kjole kan det hele. Rå, sexet og romantisk. Kjolen er kort og lagdelt med en strop top inderst og transparent metallic ydre. Kjolen har lange ballon-dropdown ærmer, elastik i taljen samt flæser i skørtet. Inderst: 100% polyester. Yderst: 50% polyester, 50% metalliseret polyester. Bør renses.
Farve: Grå
Størrelse: 34, 36, 38
2199 DKK

hime dress

HIME
IRO Hime dress. Rå og elegant kjole med perfekt fit. Kjolen er kreeret i sort stretchy nylon med glimmer effekt. Kjolen er smukt draperet med en diagonal flæse, lange ærmer og en smuk v-hals. 92% nylon, 4% metallic, 4% elastan. Bør renses. Normal i størrelsen. Tight fit.
Farve: Sort
Størrelse: 34, 36, 38, 40
2399 DKK
-->