Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Absolute Cashmere

Her på siden finder du vores udvalg af Absolute Cashmere. Kashmir har længe været kendt som et af de mest luksuriøse materialer i tøjproduktion. Tøjet her er strikket i 100 % kashmir fra Indre Mongoliet, hvilket har resulteret i nogle enormt bløde og behagelige produkter. Dette kombinerer Absolute Cashmere med et smart design og en flot pasform, der er med til at gøre deres produkter til en gevinst for din garderobe.

Filters
Sorter efter
Vis per side

eleanora strik cashmere

AC152026

Absolute Cashmere Eleanora strik tee. Lækker strikket cashmere t-shirt med feminine pufærmer.
100% cashmere
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen

Farve: Creme
Størrelse: S, M
1399 DKK

eugenia cardigan cashmere

AC152021

Absolute Cashmere Eugenia cashmere cardigan. Straight fit cardigan med v-hals og lange ærmer med ribkant i alle afslutninger.
100% cashmere
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen

Farve: Creme
Størrelse: S, M, L
1799 DKK

strik cashmere fittet

AC142013

Absolute Cashmere Arielle v-neck jumper. Lækreste fittet v-neck jumper.
100% cashmere
Håndvaskes.
Oversize fit.

Farve: Gul
Størrelse: S, M, L
1399 DKK

Der er eksklusiv gedeuld i tøjet fra Absolute Cashmere

Ægte kashmiruld kommer oprindeligt fra kashmirgeden, der lever i Kashmir i Indien. Gederne findes også i både Kina og Mongoliet, og det er fra gederne i Indre Mongoliet, at Absolute Cashmere får deres uld. Her besøger de hver sæson produktionen for at tjekke kvaliteten og selvfølgelig dyrevelfærden. Det er nemlig kvaliteten, der sikrer kashmir dens utroligt komfortable og bløde egenskaber, som adskiller den fra andre tekstiler. Absolute Cashmere blev stiftet af den enlige mor Caroline. Visionen var at lave tøj i den lækreste kashmiruld, der samtidig skulle være økologisk, så det ikke lagde belastning på klimaet. Dette resulterede i et bredt udvalg af beklædningsgenstande i 100 % kashmir, hvoraf du kan finde et udvalg her hos Milium.dk.

Støt miljøansvarlighed med tøj fra Milium.dk

Det er ingen hemmelighed, at vi er stolte af at kunne forhandle Absolute Cashmere. Vi abonnerer ligeledes fuldstændig på deres optimisme i forhold til miljøet og deres hensyntagen til dyrene under tøjproduktionen. Vi kan fortælle, at Absolute Cashmere sørger for, at forholdene for deres geder i Indre Mongoliet er et ideelt klima. Derudover samarbejder Absolute Cashmere kun med andre firmaer, hvis disse deler deres visioner. Vi kan kun bifalde dette valg og valget om at bruge naturlige, ikke-syntetiske fibre som kashmir. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Absolute Cashmere, må du hellere end gerne henvende dig til os.