Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Tasker

Tasker er, for Milium, ikke bare en uundværlig accessorie, men en beklædningsgenstand i sig selv. Vi har tasken til arbejdet, til rejser, i byen og selskaber. Clutches fra Isabel Marant og Lala Berlin, skuldertasker fra Jerome Dreyfuss og Marc Jacobs, hvor især Bobi python tasken er som en beklædningsgenstand - et smykke. Vi elsker kombinationen af det elegante og det praktiske. Det er praktisk at have en skuldertaske eller crossbody med på rejse og i den rå afdeling har vi H2O Fagerholt bumbag. Hos Milium finder du altid et bredt udvalg i tasker og clutches samt laptop og mobilcovers

Filters
Sort by

rio tote one medium

RIO TOTE

Anine Bing medium Rio tote. Canvas shopper med AB logo samt håndtag i sort læder. Tasken er foret indvendigt og lukkes med magnet snaplås
100% linen 100% bomuld
Mål: 36 cm W x 29 cm H x 17 cm D

Farve: Creme
Størrelse: M
1899 DKK

east west tote bag

EAST TOTE

Lala Berlin East West tote herritage stripe black. Kufiya print shopper med forlomme, en lukket inderlomme og et stort rum med knaplukning. Desuden har den en elegant vegansk trim og små indvendige og udvendige lynlåslommer. Tasken lukkes nemt med en magnetisk snap lås
100% bomuld
Mål: 35 x 30 x 22 cm

Farve: sort/hvid
Størrelse: ONESIZE
1299 DKK

bæltetaske

STAN

Jerome Dreyfuss Stan banane belt bag. Stan bæltetasken har justerbar rem, et hovedrum med patch lomme samt et udvendigt rum med lynlås
70% Taurillon 19% Goatskin 10% Cotton 1% Polyester/Lining100%Cotton

Farve: Sand, Sort
2899 DKK

lisa bag

LISA

H2O Fagerholt Lisa bag. Hands free logo belt bag i sort nylon. Tasken har justerbar rem med klikspænde. Der er et stort rum samt et lille rum foran og et lille skjult på indersiden. Alle rum har lynlås. En ekstra detalje er vedhæng med refill flaske du kan bruge til håndsprit, sæbe mm.
100% PES
Mål: L: 28 cm, H: 15 cm, W: 8 cm

Farve: Sort
899 DKK

lily bag

FA900571

H2O Fagerholt Lily safari belt bag. Bedste hverdags bæltetaske som du osse kan benytte som crossbody taske. Tasken er safariinspireret med to patch lommer der lukkes med knap. Logo stroppen er justerbar og lukkes med klik spænde
100% polyamide
Mål: L: 36 cm, W: 3 cm, H: 19 cm

Farve: oliven, Sort
699 DKK 350 DKK

take rock suede

ROCK SUEDE

Zadig & Voltaire Rock suede taske. Ruskinds tasken har to kæder, en til skulder og til xbody. der er et hovedrum samt et mindre lynlåsrum på bagisden
Mål 27 x 13 x 2 cm. 100% læder. Den ikoniske Rock clutch taske fra franske Zadig & Voltaire. Rock tasken er i ruskind med sølv hardware og logo eagle vinger. Der er to kæder i sølv og læder. Den ene til skulder, den anden til crossbody brug. Mål: Bredde 27cm, højde 15cm, dybde 2 cm, skulderrem længde 78 & 124 cm. Køb Zadig og Voltaire tøj, tasker og accessories online hos Milium

Farve: Sort
2599 DKK

billy m

BILLY M

Billy tasken er en klassikker fra franske Jerome Dreyfuss. Tasken er har to håndtag samt skulderrem. Stort indvendigt rum samt mindre rum med lynlås. Indeholder nøgleholder i lædersnor. Rummer let A4 og laptop. Din ideelle hverdagstaske, som bare bliver lækre når den får mere patina.
100% lammeskind.
Mål: 30 x 35 x 15 cm.
Køb Jerome Dreyfuss tasker online hos Milium.

Farve: Sort
4899 DKK

lost waist bag

FA900466

H2O Fagerholt Lost waist bag. Canvas bæltetaske i sort eller army. Tasken har nylon mesh bagside så den er åndbar at bære. Der er et hovedrum samt en lille forlomme der begge lukkes med lynlås og bære remmen er justerbar
100% cotton canvas
Mål: 28 x 15 x 7 cm.

Farve: khaki, Sort
399 DKK

bobi croco

BOBI CROCO

Jerome Dreyfuss Bobi skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bobi taske i croco præget skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du et aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse.
Mål 25 x 15 x 10 cm.
Kæde: 50 cm.
100% gedeskind

Farve: Sort
5199 DKK

bumbag suede

LINO

Jerome Dreyfuss Lino banane belt bag. Bæltetaske i ruskind og læder kombi. Tasken lukkes med lynlås i toppen. Der er justerbar rem (op til 103 cm.) Indvendigt er der et hovedrum samt en slids til kort. På bagsiden af tasken findes en undvendig lommer med lynlås.
50% gedeskind 50% kalveruskind
Lining 100% bomuld.
Mål: 26 cm x 13 cm x 5 cm

Farve: Leopard
2899 DKK

lille skuldertaske taurillon

BOBI CROM

Jerome Dreyfuss Bobi nubuck croco elephant. Bobi tasken i elefantgrå crocopræget nubuck skind. Bestseller og din bedste taske. Rummer alt det du har brug for og er underspillet elegant. Du finder tre rum i tasken hvoraf de to kan udvides ved at åbne lynlåsen rundt i bunden. Der er aftageligt spejl og nøglesnor. Kæden er op til 105 cm og kan justeres i to længder.
100% kalveskind.
Mål: 25 x 15 x 10 cm

Farve: carvi, Orange
4999 DKK

rock mat taske

ROCK MAT

Zadig & Voltaire Rock Matelasse bag. Rocktasken i det lækre bløde quiltede skind. Tasken har to kæder, en til skulder og til xbody. Der er et hovedrum samt et mindre lynlåsrum på bagisden.
Mål 27 x 13 x 2 cm.
100% lammeskind.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
2999 DKK

mini zv pung

MINI ZV

Zadig & Voltaire mini ZV coin purse. Den klassiske pung der matcher Rock tasken. Pungen lynes op på tre sider og har plads til kort og mønter. 100% læder. Mål: 11 x 8,5 cm.

Farve: Sort
699 DKK

Muriel Big Bag 2.0

MURIEL BIG

Lala Berlin Big bag Muriel 2.0 sort hvid print. Murieltasken i en opgraderet version. Nu med ekstra ud og indvendig lomme samt extra stor forlomme, er perfekt til skole, træning og som weekendtaske. Tasken har justerbar skulderrem samt håndtag. Der er en lille udvendig lomme samt indvendig lomme med lynlås til værdier. Tasken er foret.
Mål: 30 x 41 x 27 cm.
100% bomuld.

Farve: sort/hvid
Størrelse: ONESIZE
1399 DKK

ZV mini scales pung

MINI MAT

Zadig & Voltaire ZV mini matelasse pung. Soft quilt læderpung med plads til kort, sedler og mønter. Mål: 9 x 12 cm. 100% koskind.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
799 DKK

sunny medium

SUNNY MEDIUM

Zadig & Voltaire Sunny medium bowling bag. Klassisk ikonisk taske i sort glat læder fra Zadig & Voltaire. Tasken kan bæres i hånden eller med den justerbare skulderrem. Indvendigt finder du en lynlåslomme samt en nøglesnor.
Mål: 34 x 23 x 17 cm.
100% læder.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
3299 DKK

Rock taske

ROCK

Zadig & Voltaire Rock taske. Køb den i grå og sort. tasken har to kæder, en til skulder og til xbody. der er et hovedrum samt et mindre lynlåsrum på bagisden. Mål 27 x 13 x 2 cm. 100% læder.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
2499 DKK

lille skuldertaske med kæde

BOBI

Jerome Dreyfuss Bobi lille skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bobi taske i skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld eller sølv. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse.
Mål 25 x 15 x 10 cm.
Kæde: 50 cm.
100% gedeskind

Farve: Sort, SORT/SØLV
Størrelse: ONESIZE
4999 DKK
Filter by