altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Cardigans

 

Cardiganen, en klassisk og elsket beklædningsdel i de seneste århundrede, siden Jarlen af Cardigan, navngav denne, på især vores breddegrader, uundværlig style. Stortset alle brands præsenterer cardiganen i deres kollektion. fra romantiske til rå, fra lange jakke-cardiganer til korte elegante bløde cashmere cardiganer. Scandicool Acne er sikkert hit hvert efterår med deres lange Raya mohair jakke-cardigan.

En af Milium´s populæreste modeller, Buddha cardiganen med svarowski powersign motiv på ryggen, er i denne sæson erstattet med en ny ren cashmere model i de skønneste farver. Cardiganen er perfekt i overgangssæsonerne til lige at rende afsted i og som et stykke hyggebeklædning der giver den konfortable varme. Den flotte og fine, bruges over din kjole som en blidere og mere romantisk alternativ til en jakke. Milium præsentere som altid et bredt udvalg i både styles og kvaliteter.

Sorter efter

kimono print

KIMONO
Emm Copenhagen Kimono. Smuk printet kimono i en let og svævende silkesatin. Kimonoen er en lang model og kan bruges med bæltet som en kjole eller til shorts og tee som åben. 100% satin.
Farve: beige, turkis
1199 DKK 600 DKK

cape

22
M Missoni lang cape uden ærmer. Capen har culdbund og bindes med guldsnor lige under v-udskæringen. 42% viscose, 30% bomuld, 14% polyamide, 14% polyester. Bør renses. Normal i størrelsen.
Farve: Grøn, Sort
Størrelse: S, M, L
4499 DKK 2250 DKK

Leopard cardigan

LEOPARD CARDIGAN
Ragdoll LA leopard cardigan camel knit. Must have got to piece til foråret. jakke cardigan med v-hals og skjult knaplukning. Cardiganen har lange ærmer og to lommer. Let oversized for et casual look. 34% Kids Mohair, 34% Wool, 27% Polyamide, 5% Elastan.
Farve: camel
Størrelse: M
3299 DKK 1650 DKK

onesize cardigan

SUSAN
Buddha Susan midi cardigan sort. Cardiganen er åben og har lange ærmer samt lommer. 60% acryl, 25% uld, 15% polyamid. Onesize og passer let fra small til large.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
799 DKK 299 DKK
-->