altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Cardigans

 

Cardiganen, en klassisk og elsket beklædningsdel i de seneste århundrede, siden Jarlen af Cardigan, navngav denne, på især vores breddegrader, uundværlig style. Stortset alle brands præsenterer cardiganen i deres kollektion. fra romantiske til rå, fra lange jakke-cardiganer til korte elegante bløde cashmere cardiganer. Scandicool Acne er sikkert hit hvert efterår med deres lange Raya mohair jakke-cardigan.

En af Milium´s populæreste modeller, Buddha cardiganen med svarowski powersign motiv på ryggen, er i denne sæson erstattet med en ny ren cashmere model i de skønneste farver. Cardiganen er perfekt i overgangssæsonerne til lige at rende afsted i og som et stykke hyggebeklædning der giver den konfortable varme. Den flotte og fine, bruges over din kjole som en blidere og mere romantisk alternativ til en jakke. Milium præsentere som altid et bredt udvalg i både styles og kvaliteter.

Sort by

Kristal cardigan

KRISTAL
Heartmade Kristal knit cardigan. Midi cardigan i den blødeste uldblanding. Cardiganen er åben og har ribkanter i ærmer samt forneden. Skuldrende er dekoreret med Heartmade signatur perlebånd. Cardiganen er lidt længere bagtil. 39% soft wash wool, 31% kid mohair, 30% polyamid. Håndvaskes koldt.
Farve: Sort
Størrelse: S, M, L
2499 DKK

cardigan cashmere

HAZZLE
Zadig & Voltaire Hazzel WSN cashmere cardigan. Lækker åben cahmere cardigan. Cardiganen har bred revers og distressed ribkanter. Du kan binde den foran for et mere råt look. 76% cashmere, 21% nylon, 3% lycra. Vaskes på uldprogram. Normal i størrelsen.
Farve: Grå
Størrelse: XS/S, M/L
3299 DKK

Cardigan logo sleeves

813
Kenzo logo sleeves cardigan. Lang ribstrikket chunky cardigan med strikkede logo ærmer. Masser af komfort og elegance. Cardiganen har knapper af ben, bindebælte, skrålommer og har slids i siderne. 80% blød uld, 20% nylon. Bør renses.
Farve: Råhvid
Størrelse: S, L
3299 DKK 1979 DKK

Diana long cardigan

900073
Remain Diana long cardigan. Skøn heavy ribstrikket cardigan med bælte. Cardiganen har raglanærmer og bindebælte. 80% virginwool, 20% nylon. Bør renses
Farve: Creme
Størrelse: XS, S, M, L
1999 DKK 999 DKK
-->