altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Cardigans

 

Cardiganen, en klassisk og elsket beklædningsdel i de seneste århundrede, siden Jarlen af Cardigan, navngav denne, på især vores breddegrader, uundværlig style. Stortset alle brands præsenterer cardiganen i deres kollektion. fra romantiske til rå, fra lange jakke-cardiganer til korte elegante bløde cashmere cardiganer. Scandicool Acne er sikkert hit hvert efterår med deres lange Raya mohair jakke-cardigan.

En af Milium´s populæreste modeller, Buddha cardiganen med svarowski powersign motiv på ryggen, er i denne sæson erstattet med en ny ren cashmere model i de skønneste farver. Cardiganen er perfekt i overgangssæsonerne til lige at rende afsted i og som et stykke hyggebeklædning der giver den konfortable varme. Den flotte og fine, bruges over din kjole som en blidere og mere romantisk alternativ til en jakke. Milium præsentere som altid et bredt udvalg i både styles og kvaliteter.

Sort by

Cardigan logo sleeves

813
Kenzo logo sleeves cardigan. Lang ribstrikket chunky cardigan med strikkede logo ærmer. Masser af komfort og elegance. Cardiganen har knapper af ben, bindebælte, skrålommer og har slids i siderne. 80% blød uld, 20% nylon. Bør renses.
Farve: Råhvid
Størrelse: L
3299 DKK 1650 DKK

Diana long cardigan

900073
Remain Diana long cardigan. Skøn heavy ribstrikket cardigan med bælte. Cardiganen har raglanærmer og bindebælte. 80% virginwool, 20% nylon. Bør renses
Farve: Creme
Størrelse: XS, S, M, L
1999 DKK 1000 DKK
-->