Free Delivery And Returns For Every Order!
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Cardigans

Cardiganen, en klassisk og elsket beklædningsdel i de seneste århundrede, siden Jarlen af Cardigan, navngav denne, på især vores breddegrader, uundværlig style. Stortset alle brands præsenterer cardiganen i deres kollektion. fra romantiske til rå, fra lange jakke-cardiganer til korte elegante bløde cashmere cardiganer. Scandicool Acne er sikkert hit hvert efterår med deres lange Raya mohair jakke-cardigan.

En af Milium´s populæreste modeller, Peoples Republic of Cashmere, kommer altid i sæsonens skønneste farver. Cardiganen er perfekt i overgangssæsonerne til lige at rende afsted i og som et stykke hyggebeklædning der giver den konfortable varme. Den flotte og fine, bruges over din kjole som en blidere og mere romantisk alternativ til en jakke. Milium præsentere som altid et bredt udvalg i både styles og kvaliteter.

Filters
Sort by

cardigan

MONDAY

Raiine Monday cardigan with swarovski crystal buttons. Fittet cardigan med crystal knapper. Cardiganen er ribstrikket med v-hals og lange ærmer. 65% bomuld. 35% nylon. Håndvaskes. Denne style er slim fit og normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: XS, M
1499 DKK

woman v-cardigan

WOMAN V-CARDIGAN

Peoples Republic of Cashmere womans v-cardigan. Cardigan med v-hals strikket i den fineste og bløde cashmere (grade A) Cardiganen er tætstrikket for at undgå peeling. 100% cashmere. Håndvaskes. Mål for størrelse small: Bryst 92 cm. Total længde: 56,5 cm. Ærmelængde: 62 cm.

Farve: Antrazit Grå, latte
Størrelse: XS, M, L
1799 DKK