altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Cardigans

 

Cardiganen, en klassisk og elsket beklædningsdel i de seneste århundrede, siden Jarlen af Cardigan, navngav denne, på især vores breddegrader, uundværlig style. Stortset alle brands præsenterer cardiganen i deres kollektion. fra romantiske til rå, fra lange jakke-cardiganer til korte elegante bløde cashmere cardiganer. Scandicool Acne er sikkert hit hvert efterår med deres lange Raya mohair jakke-cardigan.

En af Milium´s populæreste modeller, Buddha cardiganen med svarowski powersign motiv på ryggen, er i denne sæson erstattet med en ny ren cashmere model i de skønneste farver. Cardiganen er perfekt i overgangssæsonerne til lige at rende afsted i og som et stykke hyggebeklædning der giver den konfortable varme. Den flotte og fine, bruges over din kjole som en blidere og mere romantisk alternativ til en jakke. Milium præsentere som altid et bredt udvalg i både styles og kvaliteter.

Sort by

Heartmade cape

BIRO
Heartmade Biro cape. Smuk bouclestrik cape med trekvartlange ærmer og sidelommer. Skønt forårs cover up, inde som ude. 43% polyacryl, 31% bomuld, 18% uld, 5% viscose, 3% andre fibre. Bør renses. For: 100% viscose
Farve: camel, Grøn
Størrelse: 01, 02, 03
2799 DKK

cardigan med gold logo

DINA COW
Zadig & Voltaire Dina cow cardigan med guld logo. Ribstrikket lang cardigan med rå kanter.
Farve: Sort
Størrelse: XS/S, M/L
2199 DKK

onesize cardigan

SUSAN
Buddha Susan midi cardigan sort. Cardiganen er åben og har lange ærmer samt lommer. 60% acryl, 25% uld, 15% polyamid. Onesize og passer let fra small til large.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
799 DKK 299 DKK

plain cashmere cardigan

LAURA
Graumann Design Laura plain cashmere cardigan. Et lækkert blødt summer cover up. Cardiganen har ribkanter og knappes med tone i tone knapper. Normal i størrelse og pasform. 100% cashmere. Bør renses.
Farve: pudder
Størrelse: XS, S, M, L
2399 DKK