Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Cardigans

Cardiganen, en klassisk og elsket beklædningsdel i de seneste århundrede, siden Jarlen af Cardigan, navngav denne, på især vores breddegrader, uundværlig style. Stortset alle brands præsenterer cardiganen i deres kollektion. fra romantiske til rå, fra lange jakke-cardiganer til korte elegante bløde cashmere cardiganer. Scandicool Acne er sikkert hit hvert efterår med deres lange Raya mohair jakke-cardigan.

En af Milium´s populæreste modeller, Peoples Republic of Cashmere, kommer altid i sæsonens skønneste farver. Cardiganen er perfekt i overgangssæsonerne til lige at rende afsted i og som et stykke hyggebeklædning der giver den konfortable varme. Den flotte og fine, bruges over din kjole som en blidere og mere romantisk alternativ til en jakke. Milium præsentere som altid et bredt udvalg i både styles og kvaliteter.

Filters
Sorter efter

strik m. krave og zip

ALINE

Zadig & Voltaire Aline zip up cardigan. Lækker chunky cardigan med lynlås. Cardiganen har et smukt regnbuefarvet broderi og Cheri statement på ryggen. Strikken har tovejs lynlås og krave.
40% alpaca. 15% uld. 45% acryl.
Håndvaskes

Farve: Sort
Størrelse: S, M
3699 DKK

strik med zip

GL210021

Mauro Grifoni two way zip jumper. Rib strikket jumper med tovejs lynlås og krave. Strikken er i den blødeste uld og kan osse bruges åben som en cardigan over en t-shirt.
100% uld.
Håndvaskes koldt.
Bemærk venligst italienske størrelser, så en størrelse 40 svarer til en dansk 36.

Farve: Sort
Størrelse: 42, 44
2499 DKK

woman v-cardigan

WOMAN V-CARDIGAN

Peoples Republic of Cashmere womans v-cardigan. Cardigan med v-hals strikket i den fineste og bløde cashmere (grade A) Cardiganen er tætstrikket for at undgå peeling. 100% cashmere. Håndvaskes. Mål for størrelse small: Bryst 92 cm. Total længde: 56,5 cm. Ærmelængde: 62 cm.

Farve: Antrazit Grå, latte, latte
Størrelse: XS, S, M, L
1799 DKK