altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Frakker

 

En lækker og varm frakke er uundværlige i den kolde tid. Men udover at være varm og lang, så skal den også være flot. Derfor har vi hos Milium sørget for at have et stort udvalg af frakker til kvinder i nogle af de bedste kvaliteter og designs. Du kan blandt andet vælge en lækker uldfrakke, som med garanti vil holde dig varm hele vinteren igennem. Du kan finde frakker til damer i mange forskellige farver, så der er med sikkerhed noget, der passer til din personlige stil.

Tag et kig på siden, og shop mellem vores flotte udvalg af frakker til kvinder.

Sorter efter

python printet frakke

MOLLIE
Stand Mollie coat beige snake. Faux python frakke. Råt og eksklusivt look med denne frakke som har revers og lukkes med tre knapper. Der er vertikale sidelommer og frakken er fuldt foret. 90% polyester, 10% polyurethan. Bør renses. Længde: 125 cm
Farve: Creme
Størrelse: 34, 36, 38
2599 DKK

uld frakke

PALOMA
Stand Paloma wool coat. Flot uldfrakke i smuk sand farve. Frakken er enkelt radet med en kort revers. Der er god længde som giver et højt og slankt look. Frakken er enkel i sin konstruktion og vil være et go to piece i mange sæsoner fremover. 100% uld. Bør renses. Normal i størrelsen.
Farve: camel
Størrelse: 34, 36, 38, 40
4299 DKK

skind frakke

PIRELLO
Remain by Birger Christensen Pirello leather trenchcoat. Trenchcoat i blød og luksuriøst skind. Frakken har krave, skulderstropper, påsyede sidelommer samt bælte med spænde. Der er høj slids bagtil der sikrer flot fald og bevægelighed. 100% lammeskind. Bør renses.
Farve: Gul
Størrelse: 36, 38
4999 DKK

kyoto frakke

KYOTO
Remain by Birger Christensen Kyoto coat. Elegant quiltet frakke med skindkrave og skjult knaplukning. Frakken har sidelommer og slids bagtil. Frakken er let oversized og ideel til overgangs sæsonen. Længden er til midt på underbenene. 51% viscose, 49% polyester. Bør renses.
Farve: Creme
Størrelse: 34, 36, 38
2299 DKK

jakke

OBIRA
Isabel Marant Etoilé Obira coat. Skøn oversized skjorte jakke med patchlommer. Frakken er vævet i sildebens mønster og har krave samt stiklommer. Frakken lukkes med sorte knapper og er rundskåret forneden. Oversized fit, vælg evt. en størrelse mindre end den du plejer at bruge. 52% uld, 19% acryl, 11% polyamid, 8% linen. For: 100% bomuld.
Farve: ecru
Størrelse: 38
4399 DKK

acket safari coat

ACKET
H2O Fagerholt Lolclon jacket. Dobbelt lags trenchcoat i termo, lærreds kombi. Det yderste lag er aftageligt og frakken kan bruges i tre kombinationer, som trenchcoat, som lang termovest eller sammen. Frakken lukkes med hornknapper og har bælte i sort nylon. Inderst: 100% bomuld. Yderst: 100% polyester. Normal i størrelse og pasform.
Farve: beige
Størrelse: M, L
3499 DKK
-->