altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Frakker

 

En lækker og varm frakke er uundværlige i den kolde tid. Men udover at være varm og lang, så skal den også være flot. Derfor har vi hos Milium sørget for at have et stort udvalg af frakker til kvinder i nogle af de bedste kvaliteter og designs. Du kan blandt andet vælge en lækker uldfrakke, som med garanti vil holde dig varm hele vinteren igennem. Du kan finde frakker til damer i mange forskellige farver, så der er med sikkerhed noget, der passer til din personlige stil.

Tag et kig på siden, og shop mellem vores flotte udvalg af frakker til kvinder.

Sort by

Frakke m. pels

AMALIE
Meotine Amalie coat. Frakken alle har ventet på. Amalie coat er vævet i en smuk uldblanding og har to cool store lommer og lange ærmer med pels manchet som er aftagelig. Tidsløs design, en keeper til din garderobe. Frakken er foret. 40% uld. 60% polyester. lining: 55% polyester, 45% viscose. Bør renses.
Farve: camel
Størrelse: S/M, M/L, L/XL
2499 DKK

claudine coat

CLAUDINE
Stand Claudine wrap coat. Smuk camel frakke i den blødeste uldblanding. Enkel og elegant åben som lukket med bindebælte. Frakken har krave og dybe påsyede forlommer. 80% uld, 20% polyester. Bør renses. Normal i størrelse og pasform.
Farve: camel
Størrelse: 40
3499 DKK

trench coat

STORMI TRENCH
Anine Bing Stormi trench coat in camel. Klasissk endless item i din gardarobe. Stormi trenchcoaten er dobbelt raddet og har bredt bælte til at binde casual om livet. Fantastisk blød og lækker bomuldskvalitet. 98% bomuld. 2% elastan. Bør renses
Farve: camel
Størrelse: L
2999 DKK

tasia coat

TASIA
Stand Tasia python print faux coat. Python printet fake fur frakke. Let forårsfrakke i smukt print. Frakken lukkes med skjult trykknap lukning og har sidelommer. 100% polyester. Håndvaskes. Normal i størrelsen.
Farve: Hvid
Størrelse: 32, 34, 36
1999 DKK