Fri fragt i DK ved alle ordrer over 500,-
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Hanne Bloch

Danske Hanne Bloch tager tidens trends og gør dem til sine egne. Hendes kollektion, som kommer én gang om året, henvender sig til den stilbevidste og moderne kvinde, som ikke går på kompromis med kvalitet eller design. Hanne Bloch leger med former, farver og kontraster og skaber på den måde en helt nye muligheder for dig og din personlige stil. Gå på opdagelse her på siden og find din næste bikini, badedragt, kjole og meget andet fra altid tidløse Hanne Bloch.

Filters
Sorter efter

triangle pom pom bikini

100 POM

Hanne Bloch 100 triangle bikini. Hanne Bloch signatur bikini klassisk triangle cut med sorte glimmer pom poms og snørre med kvaster og signaturringe. Bikini har udtagelige indlæg
63% polyester, 33% polyamid, 4% elastan.
Håndvaskes.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: M, L
1899 DKK

high leg bandeau bikini

109

Hanne Bloch High leg bandeau bikini. Bikini med broderet glimmer pom poms. Bunden har high leg cut og er plain bagpå.
63% Polyester, 33% polyamide, 4% elastan.
Håndvaskes.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: S, L
1899 DKK

pom pom bandeau swimsuit

206

Hanne Bloch 206 embroidered glitter pom pom bandeau swimsuit. Enkel og smuk badedragt i sort glimmer pom pom strik. Badedragten har en aftagelig snørre som evt. kan bindes om nakken. Som altid er badedragten pyntet med signatur kvast og perle.
63% polyester, 33% polyamide, 4% elastane.
Håndvaskes.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: S, M, L
1899 DKK

satin midi dress

505

Hanne Bloch Satin midi dress. Giv sommeren elegance og liv med Hanne Blochs smukke satin kjole. Kjolen har sorte kontrast stikninger på de flæsede afslututniger og skulderstropperne er justerbare. Længden er til lige under knæene.
100% silke.
Dry clean.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Grøn
Størrelse: M, L
2899 DKK 1450 DKK

triangle top

WS22-306

Hanne Bloch BW knitted triangle top. Smuk top med bar ryg. Toppen er strikket i sort og hvid eller acid green med smuk sort piping og satin snørre med signatur guldringe.
100% viscose. Inderst: 85% polyamide. 15% elastan.
Håndvaskes.
Onesize

Farve: sort/hvid
Størrelse: ONESIZE
1199 DKK

v-swimsuit

WS22-208

Hanne Bloch BW knit V-swimsuit. Denne smukkeste badedragt i sort hvid strik. Badedragten har en fittet bund og lidt løsere top. den er elegant afsluttet med en pistace piping med sort kontrast stikninger. Badedragten kan justeres i taljen med snørre og bindes i nakken med snørre isat signatur logo guldringe.
100% polyester. Inderst: 85% polyamide. 15% elastan.
Håndvaskes

Farve: sort/hvid
Størrelse: S
1899 DKK

string bandeo bikini

102

Hanne Bloch WS22-102-BW String bandeo adjustable bikini. Smuk strikket bikini i sort og hvid mønster med sort kontrast overlock stikninger. Bikinien er dekoreret med Hanne Bloch signatur guldringe.
85% polyamid. 15% elastan. For: 100% polyester.
Dry clean.

Farve: sort/hvid
Størrelse: S, M, L
1899 DKK

high leg black/white bikini

112

Hanne Bloch 112 High leg bikini. Hipster bikini i sort/hvid mønster. Bikinien har sorte kontrast overlock stikninger samt Hanne Bloch signatur ringe i guld.
85% polyamid. 15% elastan. For: 100% polyester.
Dry clean.

Farve: sort/hvid
Størrelse: S, M
1899 DKK

square badedragt

205

Hanne Bloch 205 square bandeau swimsuit. Badedragt med fittet bund og løs silketop. Toppen har snørre med Hanne Bloch signatur perler og kvast.
100% silke. 85% polyester, 15% elastan.
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen.

Flere farver
Størrelse: S, M, L, XL, S, M, L, XL, M
1899 DKK

302 silk tulle top

302

Hanne Bloch 302 silk tulle top. Sort top i to lags silke med skjult elastik i taljen.
100% silke.
Onesize.
Bør renses.

Farve: Pink
Størrelse: ONESIZE
2699 DKK

square silk string crop top

2021-301

Hanne Bloch Square silk string crop top. Sommerens smukkeste top får du her fra Hanne Bloch. Toppen dækker forsiden og bindes med spaghetti snore om ryggen med de smukke signatur perler. 100% silke. Håndvaskes.

Farve: Creme, Pink, Sort
Størrelse: ONESIZE
1399 DKK

Hanne Bloch designer til moderigtige kvinder

Hanne Bloch stiftede i sommeren 2008 sit brand med ønsket om at skabe sin egen unikke modeidentitet. Siden da har hun taget den internationale modescene med storm. Hanne skaber kollektioner med eksklusive detaljer, der komplimenterer og fremhæver den kvindelige form. I stedet for at lancere flere kollektioner hvert år som mange andre brands, lancerer Hanne Bloch kun én årlig kollektion. Hvert enkelt stykke tøj er unikt og skabt med udgangspunkt i en bestemt følelse eller et bestemt humør. Siden 2012 har hendes datter Olivia været en del af processen, og dette samarbejde mellem mor og datter har tilført endnu mere kant og passion til kollektionerne.

Spændende mønstre og flotte farver

Hanne Blochs design er tidløse og enkle, men tilsat vovede og eksotiske farver og mønstre, som giver et livligt look. Blandt brandets store udvalg finder du bikinier i spændende og innovative prints og farvesammensætninger. Hanne Bloch finder inspiration til kollektionerne fra hele verden og kombinerer det med det simple skandinaviske udtryk, hvilket skaber en unik balance. I stedet for at følge sæsonens skiftende trends opfordrer Hanne kvinder til at klæde sig efter personlig stil, og dette muliggør hun med design med smukke prints, farver og teksturer.

Køb eksklusive Hanne Bloch design hos Milium

Føl dig godt tilpas i tøj fra Hanne Bloch, som du kan finde hos Milium.dk - både online og i vores butikker i Lyngby og Hørsholm. Her finder du et stort udvalg af Hanne Blochs eksklusive univers af badetøj, bukser og bluser.