Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Hanne Bloch

Filters
Sorter efter

square badedragt

205

Hanne Bloch 205 square bandeau swimsuit. Badedragt med fittet bund og løs silketop. Toppen har snørre med Hanne Bloch signatur perler og kvast.
100% silke. 85% polyester, 15% elastan.
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen.

Flere farver
Størrelse: S, M, L, XL, S, M, L, XL
1899 DKK

satin tie top bindebånd

300

Hanne Bloch Satin tie top. Smukkeste top i satinsilke. Toppen justeres ved at binde den i nakken. Bagpå ses den ikoniske Hanne Bloch signatur ring i guld.
100% silke.
Dry clean.
Onesize.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
1299 DKK

kort printet skjorte dress

401

Hanne Bloch black white shirt dress. Smukkeste korte skjorte-kjole i Hanne Bloch strik. Kjolen er i smukt sort og hvidt møster. Kjolen har klassisk krave og trekvart lange ærmer.
85% Polyamide 15% Elastane.
Dry clean

Farve: sort/hvid
Størrelse: S, M, L
2399 DKK

printet bukser

601

Hanne Bloch black and white trousers. Smukkeste buks i Hanne Blochs sot hvid mønstret strik. Buksen er lavtaljet og lukkes med skjult lynlås og hægte. Brug buksen med en enkelt sort top eller tee.
85% Polyamide, 15% Elastane. For: 100% viscose.
Dry clean

Farve: sort/hvid
Størrelse: S, M
2499 DKK

printet tube top

304

Hanne Bloch green Nido top. Stretchy silke tube top.
100% silke.
Dry Clean

Farve: Grøn
Størrelse: S, M, L
1499 DKK

302 silk tulle top

302

Hanne Bloch 302 silk tulle top. Sort top i to lags silke med skjult elastik i taljen.
100% silke.
Onesize.
Bør renses.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
2699 DKK

208 zig zag badedragt

208

Hanne Bloch 208 Zig Zag V-swimsuit. Badedragt i zigzag oliven tonet strik. Badedragten har en fittet bund og en mere løs top. Der er snørre i talje og toppen bindes i nakken. Begge snørrer er monteret med signatur ringe og kvaster.
100% viscose.
Ydre: 85% polyamid.
15% elastan.
Håndvaskes.

Farve: Army
Størrelse: 03
1799 DKK 900 DKK

frill bikini zig zag

102 ZIG ZAG

Hanne Bloch WS21 102 zig zag frill bikini. Højtaljet bikini med flæset top.

Farve: Army
Størrelse: 01
1799 DKK 900 DKK

square silk string crop top

2021-301

Hanne Bloch Square silk string crop top. Sommerens smukkeste top får du her fra Hanne Bloch. Toppen dækker forsiden og bindes med spaghetti snore om ryggen med de smukke signatur perler. 100% silke. Håndvaskes.

Farve: Creme, Pink, Sort
Størrelse: ONESIZE
1399 DKK

triangle bikini med fjer

2020 100 ZIG ZAG

Hanne Bloch triangle feather bikini. Feminin og eksotisk ny bikini fra Hanne Bloch. Zig zag triangle i grøn og paint triangle i rosa. Bikinien har snørre med signatur ringe og perler med kvast. 66% polyamid, 34% elastan. Håndvaskes

Farve: Rosa
Størrelse: 02
1849 DKK 703 DKK

lang silke nederdel

SILKTULLESKIRT

Hanne Bloch black silk skirt. Lang nederdel i to lag silke. Nederdelen kan osse bruges som kjole. 100% silke. Bør renses.

Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
3399 DKK

Hanne Bloch


Hanne Bloch stiftede i sommeren 2008 sit brand med ønsket om at skabe sin egen unikke modeidentitet. Siden da har hun taget den internationale modescene med storm. Hanne skaber kollektioner med eksklusive detaljer, der komplimenterer og fremhæver den kvindelige form.

I stedet for at lancere flere kollektioner hvert år som mange andre brands, lancerer Hanne Bloch kun én årlig kollektion. Hvert enkelt stykke tøj er unikt og skabt med udgangspunkt i en bestemt følelse eller et bestemt humør. Siden 2012 har hendes datter Olivia været en del af processen, og dette samarbejde mellem mor og datter har tilført endnu mere kant og passion til kollektionerne.


Spændende mønstre og flotte farver

 


Hanne Blochs designs er tidløse og enkle, men tilsat vovede og eksotiske farver og mønstre, som giver et livligt look. Blandt brandets store udvalg finder du bikinier i spændende og innovative prints og farvesammensætninger.

Hanne Bloch finder inspiration til kollektionerne fra hele verden og kombinerer det med det simple skandinaviske udtryk, hvilket skaber en unik balance. I stedet for at følge sæsonens skiftende trends opfordrer Hanne kvinder til at klæde sig efter personlig stil, som hun muliggør med hendes designs med smukke prints, farver og teksturer.


Køb Hanne Bloch hos Milium


Føl dig godt tilpas i tøj fra Hanne Bloch, som du kan finde hos Milium - både online og i vores butikker i Lyngby og Hørsholm. Her finder du et stort udvalg af Hanne Blochs eksklusive univers af badetøj, bukser og bluser.