Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Badetøj

Her præsenteres du for vores brede udvalg af bikinier og badedragter i eksklusiv kvalitet fra skønne brands som Hanne Bloch og Lala Berlin. Her hos Milium.dk går vi op i at forhandle designer badetøj til kvinder i alle størrelser, former og med hver deres personlige stil. Tøv derfor ikke med at finde dit nye badetøj her på siden.

Filters
Sorter efter

badedragt

LUZ

OpéraSPORT Luz swimsuit. Tidsløs 90´er inspireret badedragt med firkantet halsudskæring og smalle stropper. Badedragten har en dyb udskæring i ruggen og er slim fit
82% Recycled polyester, 18% Spandex
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen

Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M
899 DKK

sky bandeau badedragt

205 SKY

Hanne Bloch 205 sky knit bandeau swimsuit. Badedragt med fittet bund og løs strikket sky zig zag top. Toppen har snørre med Hanne Bloch signatur perler og kvast.
100% viscose. 85% polyester, 15% elastan.
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Blå
Størrelse: S, L
1949 DKK

sky triangle bikini

100 SKY

Hanne Bloch Ky knit triangle bikini. Fra den eksklusive Sky knit kollektion her den smukke klassiske triangle bikini i zig zag sky knit. Toppen har udtagelig fyld og som altid er snørrene dekoreret med signatur ringe i sølv.
100% viscose. Trim: 85% polyamid, 15% elastane
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen.
Vær opmærksom på solcreme, olier mm. kan misfarve silken og er derved ikke en produktfejl. Følg care instruktionen for at bevare dit tøj pænt og sikkert

Farve: Blå
Størrelse: S
1949 DKK

good vibes swimsuit

FA900403

H2O Fagerholt Good vibes swimsuit. Smuk og sporty halter neck badedragt med justerbar bindesløjfe foran og logo print bag på.
80% polyamide 20% elastane
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen

Farve: Creme
Størrelse: M
699 DKK 175 DKK

brea top logo monogram

BREA TOP

Anine Bing Brea top monogram. Binikini top i eksklusiv Anine Bing monogram print. Toppen er fuldt foret og inspireret af Lesley tanktoppen.
84% Recycled Nylon, 15% Spandex
30 graders skånevask.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: S, M, L
749 DKK 200 DKK

badedragt blake monogram

LESLY

Anine Bing Lesley asymmetrisk cut AB monogram badedragt. Lesley badedragten er fittet, fuld foret og skåret i recycled nylon spandex materiale med high leg cut. Badedragten lukkes med svanelås i guld.
85% Recycled Nylon, 15% Spandex.
30 graders skånevask.
Mål for størrelse small: Længde: 70 cm. Bryst: 1/2 mål: 33 cm. Talje: 1/2 mål: 29 cm.

Farve: Sort
Størrelse: M
1449 DKK 551 DKK

bikini logo monogram

BEA

Anine Bing Sport bikini top og bund i monogram. Bikini i signatur monogram printet. Bikinien er foret indvendigt og toppen er inspireret af Lesley tank toppen med dens assymmetriske design. Bikinien sælges som sæt med top og bund.
84% Recycled Nylon, 15% Spandex
30 graders skånevask.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: XS, S, L
1449 DKK 385 DKK

square badedragt

205

Hanne Bloch 205 square bandeau swimsuit. Badedragt med fittet bund og løs silketop. Toppen har snørre med Hanne Bloch signatur perler og kvast.
100% silke. 85% polyester, 15% elastan.
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen.

Flere farver
Størrelse: XL, S, M, L, XL, L, S, M
1899 DKK

Badetøj til kvinder i stilfulde design

Det kan være svært at finde badetøj til kvinder i den helt rette style eller med den rette pasform, men hos Milium.dk har vi gjort en dyd ud af at samle et imponerende og bredt udvalg af smart designer badetøj, så der er noget for enhver krop og smag. På den måde kan du roligt gå på udkig efter badetøj til kvinder hos os. Her præsenteres du for badedragter og bikinier i både ensfarvede design og i design med mønstre og spændende detaljer. Holder du af det stilrene og enkle eller det iøjnefaldende og prangende? Du finder begge typer badetøj til kvinder her, så tøv ikke med at finde det design, der skal med på din næste badeferie i varmen eller dit næste wellnessophold.

 

Behageligt og holdbart badetøj til kvinder

Når du skal have nyt badetøj, er det selvfølgelig vigtigt, at det passer til din smag og din stil. Dog må du ikke gå på kompromis med kvaliteten, da det skal sidde rart og behageligt og kunne holde til at blive brugt ferie efter ferie. Når du shopper designer badetøj til kvinder fra vores udvalg, kan du regne med netop det. Alt badetøj til kvinder fra vores udvalg er nemlig lavet i en lækker kvalitet, der lægger sig flot om din krop, så du ikke skal være bange for hverken at tage sol eller bade i det. Snyd derfor ikke dig selv for muligheden for at finde den badedragt eller bikini, der passer din krop bedst muligt, så du kan slappe af og være dig selv, når du har badetøjet på.