altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

H2OFagerholt

H2OFagerholt er et nyt fantastisk co lab mellem Julie Fagerholt og H2O sports wear. Atheleisure kulturen er kommet for at blive. Det sportslige og komfortable look ses nu overalt i hverdagen og til fester. Løbe tights har overtaget skindleggings, cykelshorts ses under lange skjorter og sweatshirts, pumps sættes sammen med trackpants. Julie og datteren Bex leverer det nyeste skud på den danske modehimmel, så om du træner eller skal klædes på til en night out finder du inspiration hos H2O Fagerholt og Milium

Sort by
Display per page

ready to wear jumpsuit

READY TO WEAR JUMPSU
H2O Fagerholt Ready to wear jumpsuit. Workwear style jumpsuit. Buksedragten har krave, brystlommer med lynlås, påsyede forlommer samt elastik i taljen, ved afslutningen i benene er der snørrelukning. 100% tencel. 30 graders skånevask.
Farve: Army
Størrelse: XS, S, M
2499 DKK

ready to wear pants

READY TO WEAR
H2O Fagerholt Ready to wear pants. Cool cargobuks i den blødeste tencelkvalitet. Bukserne er loose fit og lomme på lår med klap og knap. Der er bæltestropper, skrålommer samt baglommer med knap. Buksebenene er afsluttet med snørrelukning. 100% tencel. 30 graders skånevask.
Farve: Army, Sort
Størrelse: XS, S, M, L, S
1499 DKK

dollar jacket rainbow

DOLLAR JACKET
H2O Fagerholt dollar jacket rainbow. Strikket jakke i smukke regnbuefarver. Jakken har vidde i ærmerne, påsyede forlommer samt en lille krave. 78% Mohair/16% Wool/6% Nylon. Bør renses.
Farve: Multi
Størrelse: S/M, M/L
5999 DKK

acket safari coat

ACKET
H2O Fagerholt Lolclon jacket. Dobbelt lags trenchcoat i termo, lærreds kombi. Det yderste lag er aftageligt. Frakken lukkes med hornknapper og har bælte i sort nylon. Inderst: 100% bomuld. Yderst: 100% polyester. Normal i størrelse og pasform.
Farve: beige
Størrelse: S, M, L
3499 DKK

truxedo sweatshirt

TRUXEDO SWEAT
H2O Fagerholt Truxedo sweatshirt. Hoodie med kontrast refleksbånd. Sweatshirten har hætte med snørrer, en stor forlomme og tone i tone broderet logo. Hættetrøjen er kort så den passer til højtaljede bukser. 90% bomuld, 10%% polyester. 30 graders skånevask.
Farve: Grå
Størrelse: L, XL
1399 DKK 700 DKK

hue logo

HAT
H2O Fagerholt Beenie. Strikhue i to skønne efterårsfarver. Huen har refleks logobånd. 90% uld, 10% polyamid. Håndvaskes koldt. Onesize
Farve: camel, Grå
699 DKK 350 DKK

Filter by:

Clear All
-->