Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

MISO

MISO er for dig, som elsker en rå og enkel stil, og som forlanger det bedste i hverdagen. Brandet er udviklet af Sophie Aas, og hver enkelt style er designet med øje for detaljen, så du får den bedste pasform og kvalitet. Produkterne er desuden altid tilpasset, så de følger den aktuelle trend, og materialer og sy-arbejde kommer fra de bedste producenter i Portugal. Tøv derfor ikke med at gå på udkig i vores brede udvalg af styles fra MISO, hvor du er sikker på at finde noget, der falder i din smag, og som du enten mangler eller ønsker dig i din garderobe.

Filters
Sorter efter

kort plisseret nederdel

CADY

MISO Cady pleated mini skirt. Kort plisseret nederdel med fast linning og skjult lynlås.
100% polyester.
30 graders skånevask.
Denne style er lille i størrelsen.
Vælg en størrelse op i forhold til den størrelse du normalt bruger.

Flere farver
Størrelse: S, M, L, S, M, L
599 DKK

short pocket

SOP

MISO Sop shorts pocket. Kort short med nederdel front og lomme-detaljer. Shorten har paspoleret baglomme og den lukkes med skjult lynlås og hægte.
100% polyester.
30 graders skånevask.
Denne style er lille i størrelsen, vælg en størrelse op end den du plejer at bruge.

Flere farver
Størrelse: S, M, L, S, M, L
599 DKK

strik vest

MAGGI

MISO Maggi strik vest. Vesten har rullekrave og er slidset op i siderne.
50% polyester. 50% polyacryl.
30 graders skånevask.
Onesize

Farve: Grå
Størrelse: ONESIZE
599 DKK

amour strik

AMOUR

MISO Amour strik. Boxy fit fintstrikket jumper med påsyet amour frotté statement på brystet. Strikken er let cropped og har rund hals og lange ærmer afsluttet med en smal ribkant. Strikken er flot over en hvid skjorte.
45% viscose. 30% polyamid. 25% polyester.
Håndvaskes.
Onesize
Mål: Bryst: 112. Længde: 51 cm. Ærmelængde inkl. skuldre 67 cm.

Farve: ecru
Størrelse: ONESIZE
699 DKK

tshirt v-neck

HANNA VNECK

MISO Hanna h-hals tee. Bedste basic tee. Klassisk skåret t-shirt i den lækreste bløde bomuld. T-shirten har korte ærmer, h-hals med rib og er lige skåret forneden. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse small: Bryst: 90 cm. Længde fra skulder: 60 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 25 cm.

Farve: Hvid
Størrelse: XS, S, M, L
399 DKK

polo kort ærme

HELMUT SS

MISO Helmut kortærmet polo. Cool enkel og sporty polo tee. Polo har en smuk dybere v-hals uden knapper og er rundskåret med slids forneden.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.
Mål for størrelse medium: bryst: 92 cm. Total længde: 64 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 37 cm.

Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
499 DKK

polo stribet

POLO STRIB

MISO Helmut polo neck long sleeve tee. Langærmet polo t-shirt i marine stribet bomuld. T-shirten har polo krave med slids og ekstra lange ærmer med slids til tommelfinger samt er rundskåret med slids i siderne.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.
Mål for størrelse small:
Bryst 92 cm.
Længde: 64 cm.
Ærme inkl. skulder 83 cm.

Farve: Navy
Størrelse: S, M, L
499 DKK

vegan leather skirt

RICO

MISO Rico vegan belted leather skirt. Rå bikerlook kort nederdel i vegansk skind. Nederdelen har bælte og diagonal lynlås samt lommedetaljer.
100% polyurethan.
30 graders skånevask.
Mål for størrelse small. Længde: 42 cm. Talje: 68 cm. Hofte: 84 cm.

Farve: Sort
Størrelse: S, M, L
799 DKK

helmut tee stripe

HELMUT STRIPE

MISO Helmut long sleeve tee. Langærmet t-shirt i i strbet fin micromodal. T-shirten har rund hals og ekstra lange ærmer med slids til tommelfinger samt er rundskåret med slids i siderne.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.
Mål for størrelse small:
Bryst 86 cm.
Længde: 67 cm.
Ærme inkl. skulder 89 cm.

Farve: Sort
Størrelse: S, M
499 DKK 199 DKK

hanna net

HANNA NET

MISO Hanna fishnet tee. Bedste basic tee. Klassisk skåret t-shirt i rå net kvalitet. T-shirten har korte ærmer, rund hals med rib og er lige skåret forneden.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Mål for størrelse small: Bryst: 90 cm.
Længde fra skulder: 60 cm.
Ærmelængde inkl. skulder: 25 cm.

Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
399 DKK

MISO t-shirt plain

HANNA

MISO Hanna tee. Bedste basic tee. Klassisk skåret t-shirt i den lækreste bløde bomuld. T-shirten har korte ærmer, rund hals med rib og er lige skåret forneden. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse small: Bryst: 90 cm. Længde fra skulder: 60 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 25 cm.

Flere farver
Størrelse: S, M, L, XS, S, M, L, S, M, L
399 DKK

MISO Hør tshirt

BELLA

MISO Bella linen tee. En lidt mere feminin t-shirt med en lidt større halsudskæring. T-shirten har korte raglan ærmer og er rundskåret forneden. 100% linen. 30 grader skånevask. Mål for størrelse small: Bryst 86 cm. Længde fra skulder: 64 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 18 cm.

Farve: Sort
Størrelse: S, L
399 DKK

Stilrene styles og basics fra MISO

Når du tager et kig på vores udvalg af styles fra MISO, vil du hurtigt opdage, at de alle bærer præg af et stilrent og klassisk udtryk. På den måde passer de ind i mange forskellige garderober, hvor der er brug for basics som toppe og T-shirts, der kan gå sammen med ethvert outfit. Tag selv et kig på de forskellige produkter, der spænder lige fra tees og langærmede trøjer til cardigans m.m. I udvalget finder du både MISO styles, som er helt enkle og gode at have i garderoben, og styles med mønster og lidt ekstra detaljer, som kan pifte outfittet lidt mere op. Find derfor det eller de produkter, du synes bedst om, og glæd dig til at gå ud i verden med dem på.

 

Vælg MISO og få kvalitet til din garderobe

Ikke nok med at produkterne fra MISO er stilrene og lækre, så er de også produceret i en høj kvalitet. Du kan altså regne med gode materialer, der er behagelige og skønne at klæde sig i, når du shopper styles herfra. Her kan du både finde tøj til forår, sommer, efterår og vinter, så du kan gå godt klædt hele året rundt. Hos MISO går de nemlig op i at levere en kvalitet, der ikke er til at tage fejl af, så deres kunder vender tilbage igen og igen efter de unikke items, som er svære at finde andetsteds. Netop derfor forhandler vi MISO i et flot udvalg, så du har muligheden for at finde de smukkeste og bedste styles til netop din garderobe.