Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

MISO

MISO er for dig, som elsker en rå og enkel stil, og som forlanger det bedste i hverdagen. Brandet er udviklet af Sophie Aas, og hver enkelt style er designet med øje for detaljen, så du får den bedste pasform og kvalitet. Produkterne er desuden altid tilpasset, så de følger den aktuelle trend, og materialer og sy-arbejde kommer fra de bedste producenter i Portugal. Tøv derfor ikke med at gå på udkig i vores brede udvalg af styles fra MISO, hvor du er sikker på at finde noget, der falder i din smag, og som du enten mangler eller ønsker dig i din garderobe.

Filters
Sorter efter

tank top strik

TIPY

MISO Tipy tank top. Let ribstrikket stretchy tank top i sort hvide striber. Perfekt til den varme sæson
65% viscose 30% polyester 5% elastane
30 graders skånevask
Denne style er normal i størrelsen

Farve: Sort
Størrelse: S/M, M/L
399 DKK

tank top black white

TOBY

MISO Toby black and white tank top. Rib strikket stretchy tank top med sort top og stribet krop. Match den med sort underdel
32% nylon 68% rayon
Håndvaskes
Denne atyle er normal i størrelsen

Farve: Sort
Størrelse: S/M, M/L
399 DKK

tshirt raglan

HANNA RAGLAN

MISO Hanna raglan tee. Bedste basic tee. Klassisk skåret t-shirt med sorte kontrast raglanærmer i den lækreste bløde bomuld. T-shirten har korte raglan ærmer, rund hals med rib og er lige skåret forneden. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse small: Bryst: 90 cm. Længde fra skulder: 60 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 25 cm.

Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
399 DKK

tank top

KATE

MISO Kate tank top. Rib tank top med ribkant der genialt dækker bh-stroppen. Kate toppen har en lidt dybere udskæring og er perfekt til den varme sæson.
100% bomuld
30 graders skånevask
Denne style er normal i størrelsen

Flere farver
Størrelse: S, M, L, S, M, L
299 DKK

tshirt med hjerte

HANNA HEART

MISO Hanna Heart tee. Vores bedste basic tee med hjerte cutout. Klassisk skåret t-shirt i den lækreste bløde bomuld, hjerteudskæringen er afsluttet med broderet kant. T-shirten har korte ærmer, rund hals med rib og er lige skåret forneden. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse small: Bryst: 90 cm. Længde fra skulder: 60 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 25 cm.

Farve: Hvid, Sort, Sort
Størrelse: S, M, L, S, M
499 DKK

kort plisseret nederdel

CADY

MISO Cady pleated mini skirt. Kort plisseret nederdel med fast linning og skjult lynlås.
100% polyester.
30 graders skånevask.
Denne style er lille i størrelsen.
Vælg en størrelse op i forhold til den størrelse du normalt bruger.

Farve: khaki
Størrelse: L
599 DKK

polo kort ærme

HELMUT SS

MISO Helmut kortærmet polo. Cool enkel og sporty polo tee. Polo har en smuk dybere v-hals uden knapper og er rundskåret med slids forneden.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.
Mål for størrelse medium: bryst: 92 cm. Total længde: 64 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 37 cm.

Farve: Hvid
Størrelse: S, M
499 DKK 190 DKK

polo stribet

POLO STRIB

MISO Helmut polo neck long sleeve tee. Langærmet polo t-shirt i marine stribet bomuld. T-shirten har polo krave med slids og ekstra lange ærmer med slids til tommelfinger samt er rundskåret med slids i siderne.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.
Mål for størrelse small:
Bryst 92 cm.
Længde: 64 cm.
Ærme inkl. skulder 83 cm.

Farve: Navy
Størrelse: S, M
499 DKK

vegan leather skirt

RICO

MISO Rico vegan belted leather skirt. Rå bikerlook kort nederdel i vegansk skind. Nederdelen har bælte og diagonal lynlås samt lommedetaljer.
100% polyurethan.
30 graders skånevask.
Mål for størrelse small. Længde: 42 cm. Talje: 68 cm. Hofte: 84 cm.

Farve: Sort
Størrelse: S, L
799 DKK 200 DKK

MISO t-shirt plain

HANNA

MISO Hanna tee. Bedste basic tee. Klassisk skåret t-shirt i den lækreste bløde bomuld. T-shirten har korte ærmer, rund hals med rib og er lige skåret forneden. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse small: Bryst: 90 cm. Længde fra skulder: 60 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 25 cm.

Flere farver
Størrelse: S, M, XS, S, M, L, XS, S, M, L
399 DKK

MISO Hør tshirt

BELLA

MISO Bella linen tee. En lidt mere feminin t-shirt med en lidt større halsudskæring. T-shirten har korte raglan ærmer og er rundskåret forneden. 100% linen. 30 grader skånevask. Mål for størrelse small: Bryst 86 cm. Længde fra skulder: 64 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 18 cm.

Farve: Sort
Størrelse: S, L
399 DKK

Stilrene styles og basics fra MISO

Når du tager et kig på vores udvalg af styles fra MISO, vil du hurtigt opdage, at de alle bærer præg af et stilrent og klassisk udtryk. På den måde passer de ind i mange forskellige garderober, hvor der er brug for basics som toppe og T-shirts, der kan gå sammen med ethvert outfit. Tag selv et kig på de forskellige produkter, der spænder lige fra tees og langærmede trøjer til cardigans m.m. I udvalget finder du både MISO styles, som er helt enkle og gode at have i garderoben, og styles med mønster og lidt ekstra detaljer, som kan pifte outfittet lidt mere op. Find derfor det eller de produkter, du synes bedst om, og glæd dig til at gå ud i verden med dem på.

 

Vælg MISO og få kvalitet til din garderobe

Ikke nok med at produkterne fra MISO er stilrene og lækre, så er de også produceret i en høj kvalitet. Du kan altså regne med gode materialer, der er behagelige og skønne at klæde sig i, når du shopper styles herfra. Her kan du både finde tøj til forår, sommer, efterår og vinter, så du kan gå godt klædt hele året rundt. Hos MISO går de nemlig op i at levere en kvalitet, der ikke er til at tage fejl af, så deres kunder vender tilbage igen og igen efter de unikke items, som er svære at finde andetsteds. Netop derfor forhandler vi MISO i et flot udvalg, så du har muligheden for at finde de smukkeste og bedste styles til netop din garderobe.