Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Marc Jacobs

Her hos Milium.dk tilbyder vi et flot og bredt udvalg af tasker, punge og accessoires fra designeren Marc Jacobs. Vi er stolte af at forhandle smukke produkter fra den amerikanske designer, som skaber smukke og ikoniske designertasker fremstillet i eksklusiv kvalitet og tidløse design. I udvalget finder du Marc Jacobs tasker, punge, kortholdere og clutches i mange forskellige farver, typer, materialer og design. Tag endelig et kig på vores udvalg herunder for at finde de accessoires, der passer bedst til dig og din stil.

Filters
Sorter efter
Vis per side

teddy tote medium

TEDDY TOTE

Marc Jacobs The Teddy medium tote bag. Sort shopper i sort teddy plyds med læder badge logo print. Tasken er fra Marc Jacobs Color collection med fokus på komfort, kreativitet og personligt udtryk. Tasken lukkes foroven med en sort kraftig lynlås. Indvendigt finder du et stort hovedrum, lomme til mobil samt lynlåsrum til værdier.
100% polyester.
Mål: 34 x 15 x 27 cm.

Farve: Sort
Størrelse: M
2399 DKK

the hobo

HOBO

Marc Jacobs The Pushlock Hobo bag. Ny enkel og elegant taske skåret i fint blødt skind. Tasken har en bred skulderrem som fæstnes i den ene side med en pushlock. Indvendigt finder du et stort rum med lommer til telefon mm. samt en lynlåslomme til værdier.
100% læder.
Mål: 23 x 33 x 9 cm

Farve: Sort
3999 DKK

strap dtm

DTM STRAP

Marc Jacobs logo DTM webbing strap. Er din rem blevet kedelig, så spice din taske op med denne smukke rem fra Marc Jacobs. Remmen er i sort flet med hvid kant har sølv hardware med clips så den er let at håndtere. Remmen er justerbar.
Mål :Længde op til 140 cm. Bredde: 5 cm. Hardware i sølv.
Rem: 100% nylon.

Farve: Sort
849 DKK

bag chain satchel

CHAIN SATCHEL

Marc Jacobs The J Marc Chain Satchel. Runway inspireret taske fra Marc Jacobs main line. Tasken er udført i sort glat skind og kan bruges på flere måder. Tasken har to remme. En i flet til hverdag og en med kæde til aftenbrug. Tasken lukkes med magnetlås og har et udvendig samt invendig rum. Det indvendige har ydermere et lynlåsrum. Tasken er foret og kommer med dust bag. Webbing remmen kan bruges cross body og er justerbar.
100% læder.
Mål: 29 x 13 x 22 cm.

Farve: Sort
4199 DKK

top zip wallet

WALLET LOGO

Marc Jacobs The bold zip wallet. Kombineret kortholder og pung med nøglering. Kortholderen er udført i sort grain skind med hvidt logo. Der er plads til 4 kort samt lynlås rum i nøgler, sedler og mønter.
100% læder
Mål: 14 x 9 x 1 cm.

Farve: Sort
899 DKK

new card case

NEW CARD

Marc Jacobs The bold card case. Kort holder i sort læder med logo. Kortholderen har to rum på hver side samt et i midten. Pas på dine kort og opbevar altid dine kort i denne holder og læg den ned i tasken.
100% læder.
Mål: 10 x 7 cm.

Farve: Sort
699 DKK

Marc Jacobs – ikoniske tasker og accessoires

Den amerikanske designer Marc Jacobs er efterhånden blevet en velkendt og eftertragtet modedesigner, som især er kendt for sine eksklusive designertasker i et prisleje, som de fleste kan være med på. Under sin uddannelse på Parsons School of Design modtog han CDFA’s Perry Ellis Award for Newest Fashion Talent, som den yngste designer nogensinde. Fælles for alle hans design er, at de er fremstillet i luksuriøs kvalitet og i et varieret udvalg af flotte og moderne design, som på smukkeste vis vil fuldende ethvert outfit. 

Ikoniske designertasker

Den internationale topdesigner, Marc Jacobs, er især kendt for sin smukke taske og accessoires. Her oplever du både det legende og farverige samt de mere klassiske og elegante design.
Gang på gang formår den fantastiske designer at skabe kollektioner med et tidløst design i lækre materialer. De stilrige design er så alsidige, at de kan bruges til enhver anledning. Uanset om du skal på arbejde, i byen eller noget helt tredje, vil et produkt fra Marc Jacobs altid kunne fuldende dit look.

Køb Marc Jacobs hos Milium.dk

Se det fine udvalg af Marc Jacobs eksklusive designertasker og accessoires her på webshoppen. Her tilbyder vi altid hurtig levering på 1-2 dage og grats fragt, hvis du bestiller for over 499,-. Du er også altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Lyngby og Hørsholm, hvor du kan se nærmere på de smukke accessoires fra den dygtige designers hånd. God fornøjelse!

Sorter efter