Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Marc Jacobs

Her hos Milium.dk tilbyder vi et flot og bredt udvalg af tasker, punge og accessoires fra designeren Marc Jacobs. Vi er stolte af at forhandle smukke produkter fra den amerikanske designer, som skaber smukke og ikoniske designertasker fremstillet i eksklusiv kvalitet og tidløse design. I udvalget finder du Marc Jacobs tasker, punge, kortholdere og clutches i mange forskellige farver, typer, materialer og design. Tag endelig et kig på vores udvalg herunder for at finde de accessoires, der passer bedst til dig og din stil.

Filters
Sorter efter
Vis per side

the hobo

HOBO

Marc Jacobs The Pushlock Hobo bag. Ny enkel og elegant taske skåret i fint blødt skind. Tasken har en bred skulderrem som fæstnes i den ene side med en pushlock. Indvendigt finder du et stort rum med lommer til telefon mm. samt en lynlåslomme til værdier.
100% læder.
Mål: 23 x 33 x 9 cm

Farve: Sort
3999 DKK 1199 DKK

strap dtm

DTM STRAP

Marc Jacobs logo DTM webbing strap. Er din rem blevet kedelig, så spice din taske op med denne smukke rem fra Marc Jacobs. Remmen er i sort flet med hvid kant har sølv hardware med clips så den er let at håndtere. Remmen er justerbar.
Mål :Længde op til 140 cm. Bredde: 5 cm. Hardware i sølv.
Rem: 100% nylon.

Farve: Sort
849 DKK

top zip wallet

WALLET LOGO

Marc Jacobs The bold zip wallet. Kombineret kortholder og pung med nøglering. Kortholderen er udført i sort grain skind med hvidt logo. Der er plads til 4 kort samt lynlås rum i nøgler, sedler og mønter.
100% læder
Mål: 14 x 9 x 1 cm.

Farve: Sort
899 DKK

new card case

NEW CARD

Marc Jacobs The bold card case. Kort holder i sort læder med logo. Kortholderen har to rum på hver side samt et i midten. Pas på dine kort og opbevar altid dine kort i denne holder og læg den ned i tasken.
100% læder.
Mål: 10 x 7 cm.

Farve: Sort
699 DKK

mj thin webbing strap

MJ THIN

Marc Jacobs Thin webbingstrap. Giv din taske nyt liv med en Marc Jacobs logo rem. Denne model er den smalle model. Remmen er justerbar i længden. Køb den i guld eller sort.

Farve: SORT/GULD, sølv
Størrelse: ONESIZE
699 DKK 594,15 DKK

mj graphic webbing strap

MJ WEBBING STRAP

Marc Jacobs MJ Graphic webbing strap. Er din rem blevet kedelig, så spice din taske op med denne smukke rem fra Marc Jacobs. Remmen har guld hardware med clips så den er let at håndtere. Remmen er justerbar. Mål:Længde op til 140 cm. Bredde: 5 cm. Hardware i sølv. rem: 100% nylon.

Farve: beige, Sort
Størrelse: ONESIZE
749 DKK 636,65 DKK

Marc Jacobs – ikoniske tasker og accessoires

Den amerikanske designer Marc Jacobs er efterhånden blevet en velkendt og eftertragtet modedesigner, som især er kendt for sine eksklusive designertasker i et prisleje, som de fleste kan være med på. Under sin uddannelse på Parsons School of Design modtog han CDFA’s Perry Ellis Award for Newest Fashion Talent, som den yngste designer nogensinde. Fælles for alle hans design er, at de er fremstillet i luksuriøs kvalitet og i et varieret udvalg af flotte og moderne design, som på smukkeste vis vil fuldende ethvert outfit. 

Ikoniske designertasker

Den internationale topdesigner, Marc Jacobs, er især kendt for sin smukke taske og accessoires. Her oplever du både det legende og farverige samt de mere klassiske og elegante design.
Gang på gang formår den fantastiske designer at skabe kollektioner med et tidløst design i lækre materialer. De stilrige design er så alsidige, at de kan bruges til enhver anledning. Uanset om du skal på arbejde, i byen eller noget helt tredje, vil et produkt fra Marc Jacobs altid kunne fuldende dit look.

Køb Marc Jacobs hos Milium.dk

Se det fine udvalg af Marc Jacobs eksklusive designertasker og accessoires her på webshoppen. Her tilbyder vi altid hurtig levering på 1-2 dage og grats fragt, hvis du bestiller for over 499,-. Du er også altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Lyngby og Hørsholm, hvor du kan se nærmere på de smukke accessoires fra den dygtige designers hånd. God fornøjelse!

Sorter efter