Fri fragt i DK ved alle ordrer over 500,-
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Marc Jacobs

Filters
Sorter efter
Vis per side

bag shoulderbag

THE SHOULDER BAG

Marc Jacobs The J Marc shoulder bag. Ny model fra Marc Jacobs der tager dig fra formelle begivenheder til casual ved blot at skifte fra kæde til rem. Tasken er lavet i elegant glat læder og lukkes med magnetlukning. Indvendigt finder du et hovedrum, en stiklommer samt en lomme med lynlås.
100% læder.
Mål: 25 x 5 x 16 cm.
Tasken kommer med både kæde og rem. Al hardware er i guld.

Farve: beige, Sort
3499 DKK

top zip wallet

WALLET LOGO

Marc Jacobs The bold zip wallet. Kombineret kortholder og pung med nøglering. Kortholderen er udført i sort grain skind med hvidt logo. Der er plads til 4 kort samt lynlås rum i nøgler, sedler og mønter.
100% læder
Mål: 14 x 9 x 1 cm.

Farve: Sort
899 DKK

new card case

NEW CARD

Marc Jacobs The bold card case. Kort holder i sort læder med logo. Kortholderen har to rum på hver side samt et i midten. Pas på dine kort og opbevar altid dine kort i denne holder og læg den ned i tasken.
100% læder.
Mål: 10 x 7 cm.

Farve: Sort
699 DKK

snapshot perforated

SNAPSHOT PERFORATED

Marc Jacobs Snapshot The Perforated small camera bag med anitque gold hardware. Sort kamera skuldertaske i perforeret skind med bred sort rem i lærred. Tasken har to indvendige rum samt en stiklomme på bagsiden.
Mål: 18 x 6 x 10,5 cm.
100% skind

Farve: Sort
2999 DKK

snapshot paint

SNAPSHOT PAINT

Marc Jacobs The Splatter Snapshot small camera bag. Håndmalet unika skuldertaske med bred rem i lærred med logo. Tasken har to indvendige rum samt en stiklomme på bagsiden.
Mål: 18 x 6 x 10,5 cm.
100% skind

Farve: Sort
3199 DKK

snapshot croc embossed

SNAPSHOT CROC

Marc Jacobs Snapshot crocodile textured camera bag. Eksklusiv snapshot taske med krokodille præget skind og chunky kæde samt smal skulderrem. Tasken har to rum der begge lukkes med topbetjent lynlås.
100% læder.
Mål: 18cm L x 6cm D x 11cm H

Farve: Sort
3399 DKK

Marc Jacobs


Den amerikanske designer Marc Jacobs er efterhånden blevet en velkendt og eftertragtet modedesigner, som især er kendt for sine eksklusive designertasker i et prisleje, som de fleste kan være med på. Under sin uddannelse på Parsons School of Design modtog han CDFAs Perry Ellis Award for Newest Fashion Talent, som den yngste designer nogensinde.


Ikoniske designertasker


Den internationale topdesigner, Marc Jacobs, er især kendt for sin smukke taske og accessories. Her oplever du både det legende og farverige samt de mere klassiske og elegante design.
Gang på gang formår Marc Jacobs at skabe kollektioner med et tidløst design i lækre materialer. De stilrige designs er så alsidige, at de kan bruges til enhver anledning. Uanset om du skal på arbejde, i byen eller noget helt tredje, vil et produkt fra Marc Jacobs altid kunne fuldende dit look.


Køb Marc Jacobs hos Milium


Se det fine udvalg af Marc Jacobs eksklusive designertasker og accessories her på webshoppen, eller eller kom forbi en af vores butikker i Lyngby og Hørsholm.

Sorter efter