Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Veste

En vest er fantastisk at have i sin garderobe i vejrets overgangstider, fordi de giver dig mulighed for at bruge nogle af dine lidt tyndere bluser og trøjer indenunder. Derudover giver den ofte looket lidt kant, hvorfor veste til kvinder også er yderst moderne. Vil du gerne have inspiration til at finde den perfekte model til dig, så kan du her på siden finde de mest luksuriøse af slagsen. Hos Milium.dk fører vi nemlig et flot udvalg fra nogle af de mest eksklusive mærker inden for kvindemode. Tag et kig nedenfor, og overvej, hvilken vest til kvinder der matcher din personlige stil.

Filters
Sorter efter

hør vest

MISTER

Birgitte Herskind Mister Linen Vest. Body hugging slim fit vest i sommer hør blanding. Brug vesten med en oversize skjorte eller bare som den til en herre buks. Vesten er slim fit og let cropped. Der er to paspolerede lommer og vesten lukkes med logo knapper.
73% økotex viscose 27% økotex linen
Dry clean
Denne style er normal i størrelsen

Flere farver
Størrelse: 34, 36, 38, 40, 34, 36, 38, 40, 42
1299 DKK

strik vest

MAGGI

MISO Maggi strik vest. Vesten har rullekrave og er slidset op i siderne.
50% polyester. 50% polyacryl.
30 graders skånevask.
Onesize

Farve: Grå
Størrelse: ONESIZE
599 DKK

vest alani print

ALANI

Sea New York Alani mix up print puffer vest. Printet vateret vest i den ikoniske quiltede print med velourbånd. Vesten lukkes med skjult lynlås og trykknapper. Vesten har sidelommer og krave. Perfekt smukt cover up til den kolde sæson.
100% bomuld. Fyld: 100% polyester.
Dry clean.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: S, M
4499 DKK

Vælg en minimalistisk eller ekstravagant vest til kvinder

I vores udvalg har vi sørget for, at du kan finde minimalistiske veste til kvinder, hvis altså du foretrækker denne stil. Disse modeller findes i klassiske sorte og grå farver, som du med fordel kan sammensætte med andet hverdagstøj, så du både har et flot og behageligt outfit til daglig. Dog sørger vi også for, at du har mulighed for at finde ekstravagante veste til damer, der emmer af eksklusivitet. I disse modeller er farverne mere iøjnefaldende, og de er præget af stilfulde mønstre.

Både vores minimalistiske og ekstravagante veste til kvinder er karakteriseret ved den ypperste modesans og innovation, som vores fabrikanter lægger for dagen. Når du kigger på vestene på vores side, får du altså indblik i den internationale kvalitet, som kun de bedste brands i branchen kan levere.

 

Vores veste til kvinder udstråler design i verdensklasse

Fabrikanterne af vores tøj er en evig kilde til inspiration for os, og de kan blive det samme for dig. Dykker du ned i vores udvalg, vil du kunne finde tøj fra hele verden – ikke kun fra danske designere. På den måde har vi også sørget for, at vestene på siden her emmer af design i verdensklasse, hvilket blandt andet kvalificerer dem til at blive båret på verdens største catwalks.

Når du trækker i en vest fra Milium.dk, bærer du altså noget af det mest eksklusive tøj, som branchen kan byde på. Tjek vores varierede udvalg, og sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med det mindste. Vi sidder klar med gode råd baseret på stor erfaring med moderigtige veste.