altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Jerome Dreyfuss

Sort by

skuldertaske lammeskind

IGORLAMB
Jerome Dreyfuss Igor skuldertaske i bubble lammeskind sort og crocpræget grå. Tasken harklap og magnetlås. Igor er den lidt større model af den ikoniske Bobitaske. Du finder tre rum, hvoraf de to kan ekspanderes med lynlåsen i bunden. Somsædvanligt et aftageligt spejl, lommelygte og nøglesnor monteret i tasken. Skulderstroppen er justerbar. 100% gedeskind. Foer: 100% bomuld. Mål: 25 x 20 x 10 cm.
Farve: Grå, Sort
Størrelse: ONESIZE
4799 DKK

skuldertaske i gedeskind

IGORGOAT
Jerome Dreyfuss Igor skuldertaske med klap og magnetlås. Igor er den lidt større model af den ikoniske Bobitaske. Du finder tre rum, hvoraf de to kan ekspanderes med lynlåsen i bunden. Somsædvanligt et aftageligt spejl, lommelygte og nøglesnor monteret i tasken. Skulderstroppen er justerbar. 100% gedeskind. Foer: 100% bomuld. Mål: 25 x 20 x 10 cm.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
4999 DKK

henri pung

HENRI
Jerome Dreyfuss Henri pung. Køb den i sort, sort/sølv og rosa. Perfekt til at holde styr på dine småpenge og sedler. Mål: 10 x 6,5 x 2 cm. 100% lammeskind.
Farve: Grå, Sort, SORT/SØLV
Størrelse: ONESIZE
1199 DKK

Denis pung

DENISAG
Jerome Dreyfuss Deins pung. Sort.
Farve: Sort, SORT/SØLV
Størrelse: ONESIZE
1299 DKK

taske python med kæde

BOBIPYTHON
Jerome Dreyfuss Bobi python. Den klassiske Bobi i python. Tasken har tre rum, aftageligt spejl, kæde til nøgler samt lygte. Mål: 25 x 15 x 10 cm. Kæden er aftagelig og kan justeres til to længder. 50% python, 30% lammeskind, 20% gedeskind.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
6999 DKK

lille skuldertaske med kæde

BOBI
Jerome Dreyfuss Bobi lille skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bbobi taske i skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld eller sølv. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du en lille lygte i lædersnor, aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse. Mål 25 x 15 x 10 cm. Kæde: 50 cm.
Farve: Antrazit Grå, Sort, SORT/SØLV
Størrelse: ONESIZE
4199 DKK

Bob taske

BOB
Jerome Dreyfuss Bob taske. Køb den i sort med sølc hardware eller sort med guld.
Farve: SORT/SØLV
2999 DKK

Billy M taske

BIMAG
Jerome Dreyfuss Billy M skuldertaske i blødt lammeskind. Køb den i grå eller sort. Mål: 30 x 35 x 15 cm.
Farve: Grå
Størrelse: ONESIZE
4399 DKK

Sans for detaljer og kvalitet

 

Imponer alle med en flot og charmerende taske fra Jerome Dreyfuss. Taskerne er perfekte til både hverdag og fest. Du kan finde både små og store størrelser, skuldertasker, håndtasker og clutches - alle sammen med justerbar rem. Vi har også de fineste punge, som matcher taskernes look.

 

Siden 2002 har Jerome Dreyfuss brugt sit store talent for design til at skabe imponerende tasker i ægte læder. De forsigtigt placerede nitter og flotte syninger kendetegner denne designer og innovatør i modeverden.

 

Hver enkelte taske har sit helt eget udtryk og sit eget navn. Blandt de populære er bl.a. Bobi-tasken og Igor-tasken, som fås i flere forskellige varianter. Med de fleste tasker følger der derudover en lille, ikonisk signatur-lygte, et spejl og en nøglering.

 

Køb Jerome Dreyfuss hos Milium

 

Hos Milium finder du et stort udvalg af tasker fra Jerome Dreyfuss - både online og i vores butikker i Hørsholm og Lyngby. Så hvis du er på udkig efter en smart designertaske, er du være meget velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment.

 

Filter by:

Clear All
-->