Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Jerome Dreyfuss

Filters
Sorter efter

lille skuldertaske taurillon

BOBI CROM

Jerome Dreyfuss Bobi nubuck croco mocca. Bobi tasken i mocca crocopræget nubuck skind. Bestseller og din bedste taske. Rummer alt det du har brug for og er underspillet elegant. Du finder tre rum i tasken hvoraf de to kan udvides ved at åbne lynlåsen rundt i bunden. Der er aftageligt spejl, lygte og nøglesnor. Kæden er op til 105 cm og kan justeres i to længder.
100% kalveskind.
Mål: 25 x 15 x 10 cm

Farve: brun
4999 DKK

Bobi cron shoulderbag

BOBI CRON

Jerome Dreyfuss Bobi lille skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bobi taske i crocopræget skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du en lille lygte i lædersnor, aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse.
Mål 25 x 15 x 10 cm.
Kæde: 50 cm.
80% lammeskind, 20% gedeskind

Farve: Sort
4499 DKK

lille skuldertaske med kæde

BOBI

Jerome Dreyfuss Bobi lille skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bbobi taske i skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld eller sølv. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du en lille lygte i lædersnor, aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse. Mål 25 x 15 x 10 cm. Kæde: 50 cm. 100% gedeskind

Farve: Sort, SORT/SØLV
Størrelse: ONESIZE
4499 DKK

Jérôme Dreyfuss


I 2002 stiftede den franske designer, Jérôme Dreyfuss, sit brand med lanceringen af hans debut accessories kollektion, Roots de Luxe, som øjeblikkeligt blev et hit hos de parisiske kvinder. Siden da har han brugt sit store talent til for design til at skabe imponerende tasker i ægte læder.

I dag drømmer stilrige kvinder verden over om den populære designers kreationer. Jérôme Dreyfuss’ håndtasker er let genkendelige for deres udsøgte håndværk og detaljer. Jérôme er definitionen af chic tilbehør med et innovativt twist.

 


Sans for detaljer og kvalitet

 


Imponer alle med en flot og charmerende taske fra Jérôme Dreyfuss. Taskerne er perfekte til både hverdag og fest. Du kan finde både små og store størrelser, skuldertasker, håndtasker og clutches - alle sammen med justerbar rem. Vi har også de fineste punge, som matcher taskernes look.

De forsigtigt placerede nitter og flotte syninger kendetegner denne designer og innovatør i modeverden. Med de fleste tasker følger der derudover en lille, ikonisk signatur-lygte, et spejl og en nøglering. Derudover har alle tasker deres helt eget udtryk og er opkaldt efter et mandenavn, fordi det er en ideel partner og ledsager. Blandt de populære er bl.a. Billy, Bobi og Igor, som fås i flere forskellige varianter.


Køb Jérôme Dreyfuss hos Milium


Hos Milium finder du et stort udvalg af tasker fra Jérôme Dreyfuss - både online og i vores butikker i Hørsholm og Lyngby. Så hvis du er på udkig efter en smart designertaske, er du være meget velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment.