Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Jerome Dreyfuss

Er du på udkig efter en ny taske til at fuldende dine outfits? Så er det værd at tage et grundigt kig her på siden. Her tilbyder vi et bredt sortiment af elegante og moderigtige tasker fra Jérôme Dreyfuss. Alle taskerne er fremstillet i lækker kvalitet og i smukke styles med unikke detaljer. Vi forhandler Jérôme Dreyfuss tasker i mange forskellige størrelser, farver og materialer samt i mange forskellige typer og design.  På den måde kan du her hos os let finde en taske, der passer netop til dig og din stil. Se vores udvalg af Jérôme Dreyfuss tasker herunder og find din nye favorit. God fornøjelse!

Filters
Sort by

bæltetaske

STAN

Jerome Dreyfuss Stan banane belt bag. Stan bæltetasken har justerbar rem, et hovedrum med patch lomme samt et udvendigt rum med lynlås
70% Taurillon 19% Goatskin 10% Cotton 1% Polyester/Lining100%Cotton

Farve: Sand, Sort
2899 DKK

billy m

BILLY M

Billy tasken er en klassikker fra franske Jerome Dreyfuss. Tasken er har to håndtag samt skulderrem. Stort indvendigt rum samt mindre rum med lynlås. Indeholder nøgleholder i lædersnor. Rummer let A4 og laptop. Din ideelle hverdagstaske, som bare bliver lækre når den får mere patina.
100% lammeskind.
Mål: 30 x 35 x 15 cm.
Køb Jerome Dreyfuss tasker online hos Milium.

Farve: Sort
4899 DKK

bobi croco

BOBI CROCO

Jerome Dreyfuss Bobi skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bobi taske i croco præget skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du et aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse.
Mål 25 x 15 x 10 cm.
Kæde: 50 cm.
100% gedeskind

Farve: Sort
5199 DKK

bumbag suede

LINO

Jerome Dreyfuss Lino banane belt bag. Bæltetaske i ruskind og læder kombi. Tasken lukkes med lynlås i toppen. Der er justerbar rem (op til 103 cm.) Indvendigt er der et hovedrum samt en slids til kort. På bagsiden af tasken findes en undvendig lommer med lynlås.
50% gedeskind 50% kalveruskind
Lining 100% bomuld.
Mål: 26 cm x 13 cm x 5 cm

Farve: brun, Sort
2899 DKK

lille skuldertaske taurillon

BOBI CROM

Jerome Dreyfuss Bobi nubuck croco elephant. Bobi tasken i elefantgrå crocopræget nubuck skind. Bestseller og din bedste taske. Rummer alt det du har brug for og er underspillet elegant. Du finder tre rum i tasken hvoraf de to kan udvides ved at åbne lynlåsen rundt i bunden. Der er aftageligt spejl og nøglesnor. Kæden er op til 105 cm og kan justeres i to længder.
100% kalveskind.
Mål: 25 x 15 x 10 cm

Farve: carvi, Orange
4999 DKK

lille skuldertaske med kæde

BOBI

Jerome Dreyfuss Bobi lille skuldertaske med kæde. Den elegante klassiske Bobi taske i skind. Tasken har skulderrem og hardware i guld eller sølv. Masser af plads da tasken kan lynes op siderne og ekspanderes. Indvendigt finder du aftageligt spejl og skulderkæde. Der er tre rum indvendigt og tasken lukkes med klap og magnetlåse.
Mål 25 x 15 x 10 cm.
Kæde: 50 cm.
100% gedeskind

Farve: Sort, SORT/SØLV
Størrelse: ONESIZE
4999 DKK

Jérôme Dreyfuss – fransk, stilet design i verdensklasse

I 2002 stiftede den franske designer, Jérôme Dreyfuss, sit brand med lanceringen af hans debut accessoires kollektion, Roots de Luxe, som øjeblikkeligt blev et hit hos de parisiske kvinder. Siden da har han brugt sit store talent for design til at skabe imponerende tasker i ægte læder.

I dag drømmer stilrige kvinder verden over om den populære designers kreationer. Jérôme Dreyfuss’ håndtasker er let genkendelige for deres udsøgte håndværk og detaljer. Jérôme er definitionen af chic tilbehør med et innovativt twist.

Sans for detaljer og kvalitet

Imponer alle med en flot og charmerende taske fra Jérôme Dreyfuss. Taskerne er perfekte til både hverdag og fest. Du kan finde både små og store størrelser, skuldertasker, håndtasker og clutches - alle sammen med justerbar rem. Vi har også de fineste punge, som matcher taskernes look.

De forsigtigt placerede nitter og flotte syninger kendetegner denne designer og innovatør i modeverden. Med de fleste tasker følger der derudover en lille, ikonisk signatur-lygte, et spejl og en nøglering. Derudover har alle tasker deres helt eget udtryk og er opkaldt efter et herrenavn, fordi det er en ideel partner og ledsager. Blandt de populære er bl.a. Billy, Bobi og Igor, som fås i flere forskellige varianter.

Køb Jérôme Dreyfuss hos Milium.dk

Hos Milium.dk finder du et stort udvalg af tasker fra Jérôme Dreyfuss - både online og i vores butikker i Hørsholm og Lyngby. Så hvis du er på udkig efter en smart designertaske, er du være meget velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment.

Filter by