Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

ba&sh

ba&sh er et tøjmærke, der blev stiftet af to gode veninder, Barbara Bocara og Sharon Krief. Sammen laver de elegant og flot modetøj, der kulminerer i det, de kalder deres drømmegarderobe. I sortimentet herunder vil du derfor kunne finde alt fra toppe til nederdele og kjoler i flotte mønstre. Tøjet er i høj kvalitet, og det passer altid perfekt til sæsonen. Derfor har det også fundet vej ind i sortimentet her hos Milium.dk, og vi er overbeviste om, at ba&sh også vil have noget for dig.

Filters
Sorter efter
Vis per side

denim skjorte

BRIDGET

ba&sh Bridget denim shirt. En skøn forårsklassiker fra franske ba&sh. Denim skjorten har en smuk slidt vask og lukkes med trykknapper. Skjorten har klassisk krave og lange ærmer med manchet og knap.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Størrelse 01 svarer til dansk størrelse 36.

Farve: Blå
Størrelse: 01, 02, 03
1199 DKK

strop top print

NAN

ba&sh Nan tank. Grafisk printet strop top med flot og elegant cross over bar ryg. Toppen er let a-formet og falder smukt. Brug den til en sort buks.
100% viscose.
Håndvaskes.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Sort
Størrelse: 0, 01, 02, 03
999 DKK

bluse m. hul mønster

MASSIVA

ba&sh rib tee. Ribstrikket t-shirt med to femine cut outs foran. T-shirten smyger sig lækkert til kroppen. Brug den til et par bootcut jeans for et moderne retro look.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Sort
Størrelse: 01, 02, 03
649 DKK

strik cashmere

CUBY

ba&sh Cuby jumper. Strik med krave i lækker blød cashmere blanding. Strikken er lavet i en miljøvenlig recycled cashemre og uld. Pasformen er boxy og passer til alle. Strikken lukkes med en enkelt over en keyhole slids.
97% recycled cashmere, 3% recycled uld.
Håndvaskes eller dry clean.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Sort
Størrelse: 01, 02
2399 DKK

Miljøbevidste modegenier designer ba&sh

Tøj fra ba&sh er designet af modebevidste kvinder til modebevidste kvinder. Det er et moderne firma, hvis mærkesager tæller arbejdsforhold, økologi, forbrugsbegrænsning og meget mere. De laver altså ikke kun utroligt flot modetøj, men er også socialt og miljømæssigt ansvarlige. Over halvdelen af deres materialer er fra sommeren 2022 økologisk ansvarlige, hvilket vil sige, at de blandt andet er lavet af genbrugte materialer. Selvom tekstilerne til dels består af genanvendte materialer, kan du roligt forvente tøj i høj kvalitet. Hvis du klikker ind på et specifikt produkt her i udvalget fra ba&sh kan du læse mere om, hvilke tekstiler der er brugt. Du kan også blive klogere på, hvordan det sidder.

Vi forhandler de bedste mærker, så kvaliteten er i top

Uanset hvad du står og mangler til garderoben, bestræber vi os her hos Milium.dk på at kunne tilbyde dig det bedste og mest moderne tøj. ba&sh er bestemt et mærke, der fortjener at være en del af vores udvalg. Både deres mønstrede kjoler i kvalitetspolyester og deres bluser i dejligt bomuld vil nemlig klæde ethvert tøjskab. Vi håber, du har lyst til at udforske vores sortiment af ba&sh ovenfor. Har du spørgsmål til udvalget, så skal du være hjerteligt velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med moderåd og godt humør.