Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

ba&sh

ba&sh er et tøjmærke, der blev stiftet af to gode veninder, Barbara Bocara og Sharon Krief. Sammen laver de elegant og flot modetøj, der kulminerer i det, de kalder deres drømmegarderobe. I sortimentet herunder vil du derfor kunne finde alt fra toppe til nederdele og kjoler i flotte mønstre. Tøjet er i høj kvalitet, og det passer altid perfekt til sæsonen. Derfor har det også fundet vej ind i sortimentet her hos Milium.dk, og vi er overbeviste om, at ba&sh også vil have noget for dig.

Filters
Sorter efter
Vis per side

jakke uld

KOST

ba&sh Kost woolen jacket. Lækker uldblazer i smuk struktur vævning. Jakken er enkelradet og har påsyede forlommer samt sort for indvendigt. Jakken kan let bruges som yderste lag i overgangs sæsonen.
77% uld. 19% polyamid. 3% acryl.
Dry clean.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Navy
Størrelse: 0, 01, 02, 03
2699 DKK

coat boucle

SANTA

ba&sh Santa oversized coat. Dobbeltradet frakke i oversized fit med revers og rummelige diagonale forlommer. Jakken lukkes med to knapper og har lange ærmer. Indvendigt er jakken foret med sort viscose.
30% uld. 32% acruyllic. 8% polyester. 3% alpaca. 2% andre fibre.
Dry clean.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Sort
Størrelse: 0, 01, 02
3399 DKK

printet dress

OPAL

ba&sh Opal printed dress. Arabesque printet kjole med boat neck udskæring og plisseringer i taljen der danner en wrap effekt samt ved venstre skulder. Kjolen har trekvart ærmer med manchet og to knapper. Du lukker kjolen med skjult lynlås i siden.
100% viscose.
Håndvaskes.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Navy
Størrelse: 01, 02, 03
1999 DKK

knit m. zip

BALTAN

ba&sh Baltan zip up jumper. Let og lækker alpaca strik med krave og lynlås. Sweateren har drop ærmer og strikket ribkanter.
70% alpaca. 30% polyamid.
Håndvaskes.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Flere farver
Størrelse: 0, 01, 02, 0, 01, 02
1999 DKK

shirt strib

SATY

ba&sh Saty shirt. Romantisk skjorte med flæser i krave samt manchet. Skjorten er skåret i en lækker crepet bomuld og lukkes med perlemorsknapper.
100% bomuld.
Håndvaskes.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Blå
Størrelse: 0, 01, 02, 03
1199 DKK

dress slå-om

GOA

ba&sh Goa kimono dress. To farvet printet slå-om kjole med v-hals. Kjolen har bindebælte oh lukkes med skjulte trykknapper. Kjolen er elegant og fremhæver alt det rigtige.
100% viscose.
Håndvaskes.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Sort
Størrelse: 01, 02
1999 DKK

Miljøbevidste modegenier designer ba&sh

Tøj fra ba&sh er designet af modebevidste kvinder til modebevidste kvinder. Det er et moderne firma, hvis mærkesager tæller arbejdsforhold, økologi, forbrugsbegrænsning og meget mere. De laver altså ikke kun utroligt flot modetøj, men er også socialt og miljømæssigt ansvarlige. Over halvdelen af deres materialer er fra sommeren 2022 økologisk ansvarlige, hvilket vil sige, at de blandt andet er lavet af genbrugte materialer. Selvom tekstilerne til dels består af genanvendte materialer, kan du roligt forvente tøj i høj kvalitet. Hvis du klikker ind på et specifikt produkt her i udvalget fra ba&sh kan du læse mere om, hvilke tekstiler der er brugt. Du kan også blive klogere på, hvordan det sidder.

Vi forhandler de bedste mærker, så kvaliteten er i top

Uanset hvad du står og mangler til garderoben, bestræber vi os her hos Milium.dk på at kunne tilbyde dig det bedste og mest moderne tøj. ba&sh er bestemt et mærke, der fortjener at være en del af vores udvalg. Både deres mønstrede kjoler i kvalitetspolyester og deres bluser i dejligt bomuld vil nemlig klæde ethvert tøjskab. Vi håber, du har lyst til at udforske vores sortiment af ba&sh ovenfor. Har du spørgsmål til udvalget, så skal du være hjerteligt velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med moderåd og godt humør.