Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

ba&sh

ba&sh er et tøjmærke, der blev stiftet af to gode veninder, Barbara Bocara og Sharon Krief. Sammen laver de elegant og flot modetøj, der kulminerer i det, de kalder deres drømmegarderobe. I sortimentet herunder vil du derfor kunne finde alt fra toppe til nederdele og kjoler i flotte mønstre. Tøjet er i høj kvalitet, og det passer altid perfekt til sæsonen. Derfor har det også fundet vej ind i sortimentet her hos Milium.dk, og vi er overbeviste om, at ba&sh også vil have noget for dig.

Filters
Sorter efter
Vis per side

shorts m. bindebånd

MUSTANG

ba&sh Mustang shorts. Workwear inspireret shorts med bindebånd og paperbag waist. Shortsen har påsyede lommer og lukkes med skjult lynlås og to trykknapper.
100% bomuld
30 graders skånevask
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Navy
Størrelse: 01, 02
1099 DKK

kjole printet

AQUILA

ba&sh Aquila amazing color print dress. Sommerprintet midi kjole med v-hals og sommerfugle ærmer. Kjolen er en empire cut model med smuk koralrød piping og elastisk smock i ryggen for bedste komfort.
74% Vicose 26% Bomuld
Håndvaskes
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Rød
Størrelse: 01, 02, 03, 04
2199 DKK

stribet bluse off shoulder

OWAIS

ba&sh Owais jumper. Smuk off shoulder ribsktrik top. Toppen har en feminin v-udskæring foran samt lange ærmer.
62% viscose 38% polyester
Håndvaskes
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: sort/hvid
Størrelse: 02
1099 DKK

boucle jakke nistret

ROZA

ba&sh Roza jacket. Elegant nistret bouclé jakke med glitter knapper. Jakken har rund hals, påsyede brystlommer og lange ærmer. Der er flettet piping langs krave, stolpe samt ærmer. Brug jakken elegant som cover up til en kjole eller råt til jeans og t-shirt.
81% bomuld 12% acryk 7% polyester
Dry clean
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36
Denne model er lille i størrelsen. Er dumellem størrelser vælg da en størrelse op end den du plejer

Farve: sort/hvid
Størrelse: 01, 02, 03
2499 DKK

denim skjorte m. flæse

AXELLE

ba&sh Axelle denim shirt. Blødeste feminine denim skjorte med plisseringer ved skuldre og manchetter. Skjorten har flæsekrave og lukkes med perle trykknapper. En original denimskjorte med et feminint touch.
98% bomuld 2% elastan
30 graders skånevask
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Lyseblå
Størrelse: 0, 01
1199 DKK

kort printet nederdel m. snørre

NAJET

ba&sh Najet mini skirt. Kort print nederdel med drapering og snørre i siden. Brug den med din yndlingstop eller skjorte. Nederdelen lukkes med skjult lynlås bagtil.
97% viscose 3% elastan
Håndvaskes
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Sort
Størrelse: 0, 02, 03
1299 DKK

Miljøbevidste modegenier designer ba&sh

Tøj fra ba&sh er designet af modebevidste kvinder til modebevidste kvinder. Det er et moderne firma, hvis mærkesager tæller arbejdsforhold, økologi, forbrugsbegrænsning og meget mere. De laver altså ikke kun utroligt flot modetøj, men er også socialt og miljømæssigt ansvarlige. Over halvdelen af deres materialer er fra sommeren 2022 økologisk ansvarlige, hvilket vil sige, at de blandt andet er lavet af genbrugte materialer. Selvom tekstilerne til dels består af genanvendte materialer, kan du roligt forvente tøj i høj kvalitet. Hvis du klikker ind på et specifikt produkt her i udvalget fra ba&sh kan du læse mere om, hvilke tekstiler der er brugt. Du kan også blive klogere på, hvordan det sidder.

Vi forhandler de bedste mærker, så kvaliteten er i top

Uanset hvad du står og mangler til garderoben, bestræber vi os her hos Milium.dk på at kunne tilbyde dig det bedste og mest moderne tøj. ba&sh er bestemt et mærke, der fortjener at være en del af vores udvalg. Både deres mønstrede kjoler i kvalitetspolyester og deres bluser i dejligt bomuld vil nemlig klæde ethvert tøjskab. Vi håber, du har lyst til at udforske vores sortiment af ba&sh ovenfor. Har du spørgsmål til udvalget, så skal du være hjerteligt velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med moderåd og godt humør.

Sorter efter