Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

ba&sh

ba&sh er et tøjmærke, der blev stiftet af to gode veninder, Barbara Bocara og Sharon Krief. Sammen laver de elegant og flot modetøj, der kulminerer i det, de kalder deres drømmegarderobe. I sortimentet herunder vil du derfor kunne finde alt fra toppe til nederdele og kjoler i flotte mønstre. Tøjet er i høj kvalitet, og det passer altid perfekt til sæsonen. Derfor har det også fundet vej ind i sortimentet her hos Milium.dk, og vi er overbeviste om, at ba&sh også vil have noget for dig.

Filters
Sorter efter
Vis per side

strik m. lylås

CORVY

ba&sh Corvy cashmere zip jumper. Let cropped klassisk cashmere sweater med lynlås ved højre skulder. Den bløde strik har rund hals og ribkanter i alle afslutninger
100% cashmere
Håndvaskes koldt
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Grå
Størrelse: 0, 01, 02, 03
2499 DKK

boucle kort jakke

LEANA

ba&sh Leana jacket. Elegant bias strikket bouclé jakke med sølv knapper. Jakken har rund hals, påsyede brystlommer og lange ærmer. Der er sort kontrast piping langs krave, stolpe samt ærmer. Brug jakken elegant som cover up til en kjole eller råt til jeans og t-shirt.
63% bomuld 23% polyester 11% uld 3% linen
Dry clean
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36
Denne model er lille i størrelsen. Er dumellem størrelser vælg da en størrelse op end den du plejer

Farve: brun
Størrelse: 0, 01, 02, 03
2699 DKK

cardigan boucle

BILL

ba&sh Bill long sleeved cardigan. Elegant bouclestrikket cardigan med små lommer og knapper i sort og guld. Cardiganen kan osse bruges som cover til en kjole og i hverdagen som en lille jakke der dresser et hvert sæt op
44% uld 25% bomuld 15% acrylic 2% elastan
Håndvaskes eller dry clean
Denne style er normal i størrelse og pasform

Farve: Sort
Størrelse: 0, 01, 02, 03
2299 DKK

strik trøje m.zip

BALTAN

ba&sh Baltan zip jumper. Blød og varm sweater med zip og krave. Lækker casula strik med brede ribkanter og drop skuldre. En lækker go to piece i din efterårs garderobe
70% alpaca 30% polyamide
Håndvaskes
Denne style er normal i størrelsen, vælg den størrelse du plejer

Farve: Grå
Størrelse: 0, 01, 02
1999 DKK

shorts m. bindebånd

MUSTANG

ba&sh Mustang shorts. Workwear inspireret shorts med bindebånd og paperbag waist. Shortsen har påsyede lommer og lukkes med skjult lynlås og to trykknapper.
100% bomuld
30 graders skånevask
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36

Farve: Navy
Størrelse: 01
1099 DKK 275 DKK

boucle jakke

MEREDITH

ba&sh Meredith jacket. Elegant bouclé jakke med flet-guldknapper. Jakken har rund hals, påsyede brystlommer og lange ærmer. Brug jakken elegant som cover up til en kjole eller råt til jeans og t-shirt.
68% bomuld 15% uld 8% polyamid 7% acryl 2% polyester
Dry clean
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36
Denne model er lille i størrelsen. Er dumellem størrelser vælg da en størrelse op end den du plejer

Farve: Sort
Størrelse: 0, 01, 02, 03
2199 DKK

Miljøbevidste modegenier designer ba&sh

Tøj fra ba&sh er designet af modebevidste kvinder til modebevidste kvinder. Det er et moderne firma, hvis mærkesager tæller arbejdsforhold, økologi, forbrugsbegrænsning og meget mere. De laver altså ikke kun utroligt flot modetøj, men er også socialt og miljømæssigt ansvarlige. Over halvdelen af deres materialer er fra sommeren 2022 økologisk ansvarlige, hvilket vil sige, at de blandt andet er lavet af genbrugte materialer. Selvom tekstilerne til dels består af genanvendte materialer, kan du roligt forvente tøj i høj kvalitet. Hvis du klikker ind på et specifikt produkt her i udvalget fra ba&sh kan du læse mere om, hvilke tekstiler der er brugt. Du kan også blive klogere på, hvordan det sidder.

Vi forhandler de bedste mærker, så kvaliteten er i top

Uanset hvad du står og mangler til garderoben, bestræber vi os her hos Milium.dk på at kunne tilbyde dig det bedste og mest moderne tøj. ba&sh er bestemt et mærke, der fortjener at være en del af vores udvalg. Både deres mønstrede kjoler i kvalitetspolyester og deres bluser i dejligt bomuld vil nemlig klæde ethvert tøjskab. Vi håber, du har lyst til at udforske vores sortiment af ba&sh ovenfor. Har du spørgsmål til udvalget, så skal du være hjerteligt velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med moderåd og godt humør.