Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Milium ApS

Sigridsvej 15, st.

2900 Hellerup

shop@milium.dk

tlf: 45868600

FORTRYDELSESRET

JULEGAVER:

Vi har forlænget returret. Julegaver købt fra og med black friday kan returneres indtil d. 5 januar

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@milium.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Returfragten kan tilkøbes for 35,- kr. via nedenstående link for varer der returneres, men det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du er velkommen til at returnere i butikkerne eller sende som beskrevet herunder. JULEGAVER: Forlænget returret til 5 januar 2024

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Har du handlet med dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til din konto. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varer sendes retur til: Milium Aps, Hovedgaden 18, 2970 Hørsholm. Mærk kassen returvarer. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller varer sendt til pakkeshop.

Du kan bruge vores returanmodning ved at gå ind på din konto, og under "Ordrer" trykke på "Retur vare(r)". Du kan også bruge dette link

Hvis du bor i Danmark er returfragten 40 kr. Du kan selv hente et returlabel her:

RETURLABEL

ANSVAR/REKLAMATIONSRET HOS MILIUM.DK

         Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Skulle der være fejl ved en ekspedition, bedes du vedlægge information om dit navn og fakturanummer, gerne udfylde den returanmodning du finder ved at gå ind på din konto, og under "Ordrer" trykke på "Retur vare(r)" , der følger med din ordre. Denne returnota udfyldes og returneres sammen med varerne. Reklamationen bliver repareret eller erstattet af en ny leverance. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til den danske købelov.Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen ved varen,hvis der reklameres inden to mdr. efter manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig,dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger du måtte have med en returvarer, når en reklamation er beretiget, når du ønsker at reklamere over et produkt skal det sendes ind til Milium att. Leon, Hovedgaden 18, 2970 Hørsholm, og beskriv venligst fejlen i en notat sammen med varen, bed venligst om en kvittering på afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage Vi forbeholder os retten til af afvise din reklamation, hvis original kvittering ikke medfølger.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Leon Christiansen som er ansvarlig for Milium´s online salg. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  
BETALING OG FRAGT
I vores netshop kan der betales med, dankort, visadankort, mastercard, eurocard, visaelectron, maestro & JCB, MobilePay, ViaBill samt Forbrugsforeningen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  Læs mere her: www.viabill.com/kredit . 
Ordrer afsendes indenfor 1 til 3 hverdage. Bestillingsvarer har dog længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS Danmark til pakkeshop (gratis) eller erhvervslevering (gratis) dog kun hvis firmanavn er angivet. Du kan tilkøbe hjemmelevering for kr. 50,-. Alle varer leveres så længe lager haves. Milium.dk har intelligent logistik og lagerstyring i butikkerne, såvel som i netshoppen så alt fungerer som en stor helhed. Varerene vises kun på web-sitet, hvis de er på lager og klar til salg. Hos www.milium.dk opkræver vi ikke nogen form for kort gebyr.
COPYRIGHT
Al billed-og tekst materiale på www.milium.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.
PERSONDATAPOLITIK
Når du ved dit besøg hos www.milium.dk indtaster adresseoplysinger, telefon og email gemmer vi dine informationer til det næste besøg og dermed kan du undgå at indtaste selv samme informationer fra den samme computer. Det kaldes en "COOKIE" og er egenligt et notat vi efterlader på din computer, som gør at vores website kan genkende dig næste gang hvis du vælger at købe fra shoppen. Dette bruges på næsten alle websites i dag og du kan altid slette cookies under funktioner og internetindstillinger på din internet browser. Når du bestiller på milium.dk opsamles og videregives navn, adresse, telefonnummer og emailadresse, alt sammen for at kunne ekspedere din ordre. Milium.dk er ansvarlig for disse data. Oplysningerne opbevares hos Milium Aps i 5 år jf.bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabmateriale hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Milium.dk sælger ikke informationer til tredjemand. Som registreret har du mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerene i persondataloven til data ansvarlig på www.milium.dk er Leon Christiansen - direktør og to ansatte som de eneste der har adgang til register om dit besøg hos www.milium.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Henvendelse vedrørende registrering bedes rettes til Leon Christiansen via e-mail info@milium.dk, vi benytter os ikke af logstatistik. Personoplysninger: De personlige oplysninger vi indsamler om dig som kunde er: navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Alle bankoplysninger er fortrolige, så derfor indsamler vi ingen form for bankoplysninger. Indsamling af personlige oplysninger finder kun sted i forbindelse med en ordre, så vi kan sende dine varer eller kontakte dig i forbindelse med din ordre. De personlige oplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret (ikke kreditkortoplysninger) Ip-adresser registreres hvorfra et køb foretages, disse informationer har normalt ingen anvendelse, men vil blive brugt i en evt. politiefterforskning, alle falske bestillinger vil blive politianmeldt ! Dine oplysninger opbevares sikkert hos os. Informationer omkring dine betalinger transmitteres altid krypteret og direkte til PBS vi kommer aldrig i besiddelse af dine betalingsinformationer, www.milium.dk opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, oplysninger afgivet til www.milium.dk sælges ikke på nogen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.