Free Delivery And Returns For Every Order!
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Handelsbetingelser

FORTRYDELSESRET

NB: Forlænget returfrist ved julegaver returneres senest 8. januar
Alle varer kan returneres indenfor 14 dage fra modtagelsesdatoen. Hvis du fortryder dit køb, bedes varen returneres i samme væsentligt stand du modtog den. Returfragten er gratis for varer der returneres. Du er velkommen til at returnere i butikkerne eller sende som beskrevet herunder. Beløbet krediteres til din konto inden 7 hverdage. Har du handlet med dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til din konto. Varer sendes retur til: Milium, Hovedgaden 18, 2970 Hørsholm. Mærk kassen returvarer. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Du kan bruge vores returanmodning ved at gå ind på din konto, og under "Ordrer" trykke på "Retur vare(r)". Du kan også bruge dette link

Hvis du bor i Danmark er returfragten gratis. Du kan selv hente et returlabel her:

RETURLABEL

ANSVAR/REKLAMATIONSRET HOS MILIUM.DK
Skulle der være fejl ved en ekspedition, bedes du vedlægge information om dit navn og fakturanummer, gerne udfylde den returanmodning du finder ved at gå ind på din konto, og under "Ordrer" trykke på "Retur vare(r)" , der følger med din ordre. Denne returnota udfyldes og returneres sammen med varerne. Reklamationen bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 14 hverdage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til den danske købelov. Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen ved varen,hvis der reklameres inden to mdr. efter manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig,dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Leon Christiansen som er ansvarlig for Milium´s online salg. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger du måtte have med en returvarer,når en reklamation er beretigget, når du ønsker at reklamere over et produkt skal det sendes ind til Milium att. Leon, Hovedgaden 18, 2970 Hørsholm, og beskriv venligst fejlen i en notat sammen med varen, bed venligst om en kvittering på afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi forbeholder os retten til af afvise din reklamation, hvis original kvittering ikke medfølger.
BETALING
I vores netshop kan der betales med, dankort, visadankort, mastercard, eurocard, visaelectron, maestro & JCB, MobilePay, ViaBill samt Forbrugsforeningen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. Ordrer afsendes indenfor 1 til 3 hverdage. Bestillingsvarer har dog længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS Danmark til pakkeshop eller erhvervslevering, dog kun hvis firmanavn er angivet. Alle varer leveres så længe lager haves. Milium.dk har intelligent logistik og lagerstyring i butikkerne, såvel som i netshoppen så alt fungerer som en stor helhed. Varerene vises kun på web-sitet, hvis de er på lager og klar til salg. Hos www.milium.dk opkræver vi ikke nogen form for kort gebyr. Milium.dk er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser der måtte forekomme hos GLS.
COPYRIGHT
Al billed-og tekts materiale på www.milium.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.
PERSONDATAPOLITIK
Når du ved dit besøg hos www.milium.dk indtaster adresseoplysinger, telefon og email gemmer vi dine informationer til det næste besøg og dermed kan du undgå at indtaste selv samme informationer fra den samme computer. Det kaldes en "COOKIE" og er egenligt et notat vi efterlader på din computer, som gør at vores website kan genkende dig næste gang hvis du vælger at købe fra shoppen. Dette bruges på næsten alle websites i dag og du kan altid slette cookies under funktioner og internetindstillinger på din internet browser. Når du bestiller på milium.dk opsamles navn, adresse, telefonnummer og emailadresse, alt sammen for at kunne ekspedere din ordre. Milium.dk er ansvarlig for disse data. Oplysningerne opbevares i 5 år jf.bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabmateriale. Milium.dk videregiver eller sælger ikke informationer til tredjemand. Som registreret har du mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerene i persondataloven til .Data ansvarlig på www.milium.dk er Leon Christiansen - direktør og to ansatte som de eneste der har angang til register om dit besøg hos www.milium.dk. Henvendelse vedrørende registrering bedes rettes til Leon Christiansen via e-mail info@milium.dk, vi benytter os ikke af logstatistik. Personoplysninger: De personlige oplysninger vi indsamler om dig som kunde er: navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Alle bankoplysninger er fortrolige, så derfor indsamler vi ingen form for bankoplysninger. Indsamling af personlige oplysninger finder kun sted i forbindelse med en ordre, så vi kan sende dine varer eller kontakte dig i forbindelse med din ordre. De personlige oplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret (ikke kreditkortoplysninger) Ip-adresser registreres hvorfra et køb foretages, disse informationer har normalt ingen anvendelse, men vil blive brugt i en evt. politiefterforskning, alle falske bestillinger vil blive politianmeldt ! Dine oplysninger opbevares sikkert hos os. Informationer omkring dine betalinger transmitteres altid krypteret og direkte til PBS vi kommer aldrig i bisiddelse af dine betalingsinformationer, www.milium.dk opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, oplysninger afgivet til www.milium.dk videregives eller sælges på nogen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.