Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Om milium

Velkommen til Milium.
På siden finder du vores flotte udvalg af de bedste danske og internationale brands som Isabel Marant, IRO, Kenzo, Dondup, Anine bing, Zadig & Voltaire, Forte Forte, Raiine, Helmut Lang, Birgitte Herskind, H2O Fagerholt og  samt mange flere.

Miliums stil er rå enkel og feminin, så du er sikker på at blive klædt til enhver lejlighed. Hos Milium er vi konstant opmærksom på udviklingen i modeverdenen. Vi præsenterer nye brands hver sæson og samarbejdet med brands som Kenzo og Isabel Marant gør vores butikker spændende og altid forrest med trends og mode.

Sko og støvler.
Vores udvalg i fodtøj spænder fra det rå til det elegante - fra lækre støvler til de smukkeste stiletter - fra Isabel Marant og Anine Bing. Du finder osse brands som Avery og Zadig & Voltaire.

Accessories.
Hos Milium er accessories vores store passion. Accessories understreger påklædningen og sætter den berømte prik over i´et. Vi har de lækreste tasker fra Zadig & Voltaire og Jerome Dreyfuss samt Kenzo, tørklæder fra Isabel Marant, Lala Berlin. Smykker fra bl.a. Marlene Juhl Jørgensen og Jane Kønig.

Vi ser frem til at betjene dig, i vores butikker og på nettet.