Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Om milium

Velkommen til Milium.
På siden finder du vores flotte udvalg af de bedste danske og internationale brands som Isabel Marant, Dondup, Anine bing, Zadig & Voltaire, Raiine, Birgitte Herskind, H2O Fagerholt og  samt mange flere.

Miliums stil er rå enkel og feminin, så du er sikker på at blive klædt til enhver lejlighed. Hos Milium er vi konstant opmærksom på udviklingen i modeverdenen. Vi præsenterer nye brands hver sæson og samarbejdet med brands som Anine Bing og Isabel Marant gør vores butikker spændende og altid forrest med trends og mode.

 

Sko og støvler.
Vores udvalg i fodtøj spænder fra det rå til det elegante - fra lækre støvler til de smukkeste stiletter - fra Isabel Marant og Anine Bing. Du finder osse brands som Autry og Zadig & Voltaire.

 

Accessories.
Hos Milium er accessories vores store passion. Accessories understreger påklædningen og sætter den berømte prik over i´et. Vi har de lækreste tasker fra Zadig & Voltaire og Jerome Dreyfuss, tørklæder fra Isabel Marant, Lala Berlin. Smykker fra bl.a. Marlene Juhl Jørgensen og Jane Kønig.

Vi ser frem til at betjene dig, i vores butikker og på nettet. Husk vi leverer altid personlig service ring på 45868600 eller send SMS til 28562181 så er vi klar til at hjælpe.