Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Nederdele

Her på siden kan du finde de flotteste nederdele! Vi har nemlig et bredt udvalg af tidens mest trendy nederdele, og derfor kan du både finde korte og lange nederdele hos os fra mærker som IRO, Isabel Marant, Helmut Lang og mange flere.

En nederdel kan styles på mange måder, og er derfor oplagt til en dag på jobbet og aften i byen. En kort nederdel kan du f.eks. kombinere med et par sorte strømpebusker, støvler og en sweatshirt eller lækker strik til hverdagsbrug. Og skal nederdelen styles op, så skift strikken ud med en fin skjorte og fyr op for dine accessories.

Filters
Sorter efter

nederdel sal & pepe

GL250029

Mauro Grifoni sale e pepe midi skirt. Rå og elegant a-formet nederdel. Nederdelen lukkes med skjult lynlås i siden og har rå kant forneden.
22% uld, 32% polyester.
16% bomuld, 20% acryl.
4% silke, 4% andre fibre.
Dry clean.
Bemærk venligst italienske størrelser, så en størrelse 40 svarer til en dansk 36.

Farve: sort/hvid
Størrelse: 38, 40, 42, 44
2099 DKK

nederdel jersey

GINO

Birgitte Herskind Gino drawstring midi skirt. Slip on jersey nederdel med elegant drapering. Nederdelen har elastik i taljen og smyger sig smukt til kroppen. Detaljen er den opslidsede drawstring effekt. Længden er til midt på underbenet. Fåes i farve oliven eller sort.
95% FSC bamboo viscose.
5% elastan.
30 graders skpnevask.
Normal i størrelsen.

Flere farver
Størrelse: XS, S, M, L, XS, S, M, L
699 DKK

Skirt

SERTA

IRO Serta brushed cotton skirt. Rå, enkel og super blød nederdel i børstet bomuld. Nederdelen er draperet fortil og er lidt længere bagtil. Den korte nederdel har elastik i taljen og er en slip in model.
96% bomuld.
4% elastan.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M
1399 DKK

nederdel silk

JOSLIN JAC

Zadig & Voltaire Joslin ZV monogram silk skirt. Silkenederdel med ZV monogram prægning. Nederdelen har elastikkant foran og er en slip on model. Der er blondekant forneden og nederdelen er lidt længere bagtil.
100% silke.
Håndvaskes.
Normal i størrelsen.

Farve: Sort
Størrelse: 34, 36, 38, 40
2399 DKK

Glouster nederdel

PF21-15161

Sea New York Gloucester gingham skirt. Smuk lang A-formet nederdel i gingham mønster. Nederdelen har elastik i taljen samt skjult lynlås og hægte.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Str. 04 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Blå
Størrelse: 02, 04, 06
1999 DKK

printet nederdel

MARINO

For køb: Send besked på chat eller email shop@milium.dk eller SMS 45868600. For shopping this item, please leave message on chat or shop@milium.dk or text SMS +4528562181 Isabel Marant Etoilé Marino cotton print maxi skirt. Smuk lang nederdel med elegant v-talje. Nederdel har fast linning og lukkes med hægte og lynlås i siden. Livstykket er i tre lag og skørtet har asymmetrisk bundlinie.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.
Pasform højtaljet.

Farve: Grøn
Størrelse: 36, 38
2099 DKK

Nederdel rib

RILEY

Anine Bing Riley rib skirt.

Farve: Sort
Størrelse: M, L
1499 DKK

lang silke nederdel

SILKTULLESKIRT

Hanne Bloch black silk skirt. Lang nederdel i to lag silke. Nederdelen kan osse bruges som kjole. 100% silke. Bør renses.

Farve: Rosa, Sort
Størrelse: ONESIZE
3399 DKK