Fri fragt i DK ved alle ordrer over 500,-
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Buddha

Buddha er vores eget brand her hos Milium.dk. Det er allerbedst kendt for sine luksuriøse T-shirts og toppe, der er tilpasset tidens trends og produceret i den bedste kvalitet i Portugal og Italien. Fælles for disse og de andre beklædningsgenstande fra brandets kollektioner er et skønt tvist som broderi, brocher, rå kanter og blonder. Du finder produkterne både her i webshoppen og i vores butikker i Hørsholm og Lyngby, hvor du kan mærke den skønne kvalitet på egen krop.

Filters
Sorter efter

Broderi top u. ærme

PRINCESS

Buddha Princess lace top. Feminin bomuldstop med flæsekrave og bloncepaneler samt broderi anglaise bund. Toppen lukkes i nakken med en enkelt knap over en feminin slids.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelse og pasform.

Flere farver
Størrelse: S, M, L, S, M, L
799 DKK 399 DKK

Broderi top

FIONA

Buddha Fiona broderi top. Bomulds broderi anglaise top med korte let puffede ærmer. Toppen lukkes i nakken med en enkelt knap over en feminin slids.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Normal i størrelsen.

Flere farver
Størrelse: S, M, L
799 DKK 399 DKK

lang nederdel

DIDI

Buddha Didi lang nederdel. Smuk lang let nederdel i råhvid eller sort. Nederdelen er i let viscose og har underskørt til knæene. Nederdelen har elastik og snørre i taljen. 100% viscose. Håndvaskes.

Farve: Sort
Størrelse: S/M, M/L
799 DKK 399 DKK

 

Vi er stolte af at kalde Buddha vores brand

Buddha er, ligesom alle de andre mærker vi forhandler her hos Milium.dk, kendt for at producere kvalitetstøj. Hertil benyttes en blanding af polyester, viscose og elastan, der gør tøjet behageligt at have på, så du kan dyrke både det feminine look og høj komfort. Sortimentet rummer desuden et væld af spændende farver, og vi gør meget ud af at opdatere udvalget, så det passer til sæsonen. Samtidig følger vi nøje med i, hvad der rør sig på modescenen, og laver justeringer i vores udvalg på baggrund af dette. På den måde sørger vi for, at vores sortiment altid tidssvarende.

Buddha kombinerer høj kvalitet og komfort

Det er afgørende for os her hos Milium.dk, at vi kan tilbyde dig tøj til enhver lejlighed. Vores tøj fra Buddha skal derfor være noget, du har lyst til at gå i hele tiden – både fordi det er lavet i lækre materialer, og fordi det passer til din stil. Du kan altid klikke ind på en bestemt beklædningsgenstand og læse mere om materialerne, størrelsen og andre relevante information. Vi er sikre på, at vi har noget, der opfylder dine behov. Har du spørgsmål til vores udvalg fra Buddha? Så skal du være utroligt velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med svar samt gode råd om stil og mode.