Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Bagutta

Bagutta står bag nogle af de bedste skjorter og kjoler, der er at finde på markedet. Brandet kommer fra Italien, hvor de har tradition for at lave lækre skjorter i høj kvalitet med fokus på design og udtryk. I udvalget her finder du derfor produkter, der både passer til den unikke stil og det afslappede look. Især tøjet i bløde hørtekstiler er lavet med fokus på komfort, og så passer det perfekt til sommeren. Tilbage er der bare at gå på opdagelse i det flotte tøj fra Bagutta herunder. Vi er sikre på, at du kan finde noget, der tiltaler dig.

Filters
Sort by
Display per page

skjorte blå print

NLERA

Bagutta Nlera safari print shirt. En Bagutta Safari printet skjorte med kinakrave og skjult knaplukning. Skjorten er rundskåret forneden og har lange ærmer med buet manchet. Nlerat er vores bedste bud på en sommerskjorte.
100% bomuld
30 graders skånevask
Denne style er normal i størrelsen

Farve: Blå
Størrelse: XS, S
1399 DKK 700 DKK

skjorte

BROOKET

Bagutta Brooket shirt. Hvid poplin skjorte med flot up right krave der danner en v-hals. Skjorten lukkes med synlige knapper og har lange ærmer med manchet
100% bomuld
30 graders skånevask
Denne style er normal i størrelse og pasform

Flere farver
Størrelse: XS, S, M, XL, S
1199 DKK

skjorte poplin

NGIGLIOT

Bagutta Ngiglio poplin shirt. Eksklusiv skjorte med klassisk krave og skjult knaplukning samt bred manchet med enkelt knap så din giver en feminin slids. Skjorten har lidt ekstra længde så den er ideel til at hænge uden på bukserne.
100% bomuld.
30 graders skånevask.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Hvid
Størrelse: XS, S
1299 DKK 650 DKK

Bagutta er en stor spiller på det internationale tøjmarked

Gavazzeni-familien stiftede Bagutta i 1975. Den er opkaldt efter den livlige, milanske gade Via Bagutta, og de har kørt firmaet i Milano lige siden. Milano er et centrum for finans, forretning og ikke mindst mode. Det betyder, at de altid har fingeren på pulsen, når noget inden for modebranchen rører sig. Eksklusivitet er synonymt med Baguttas hvide skjorter, der er enormt elegante og velegnede til enhver sommerfest. Mange berømtheder vælger brandets tøj på grund af de luksuriøse materialer, og deres popularitet har bredt sig til hele Europa samt Asien, USA og Australien. Vælger du Bagutta, får du altså tøj fra en producent i absolut international kaliber.

Find det perfekte tøj her hos Milium.dk

Milium.dk har sikret sig adgang til produkter fra det eksklusive udvalg hos Bagutta, så du ikke bliver snydt for deres fantastiske tøj. Uanset om du skal bruge en pæn skjorte, kjole eller tunika, er der gode muligheder i vores udvalg. Bagutta er nemlig ikke de eneste, der holder øje med tidens trends, og derfor søger vi altid for, at vores sortiment er opdateret med det bedste, både brand og marked har at tilbyde. I tillæg hertil kan du på vores produktsider læse mere om både materialer, syninger og lignende produktspecifikke detaljer, så du kan være sikker på at få det helt rigtige produkt med hjem. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg, er du også meget velkommen til at kontakte os.