Free Delivery And Returns For Every Order!
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Autry

Autry er et amerikansk mærke, der laver sneakers og active wear. Deres katalog indeholder ikoniske sneakers, trainers og gummisko, som er inspireret af vintage modeller set på nogle af fortidens største sportsstjerner. I udvalget herunder kan du bl.a. finde flere af de luksuriøse Autry sko, der kombinerer materialer af høj kvalitet, god komfort og et unikt look. Her hos Milium.dk anbefaler vi Autry til dig, der er vild med et sporty og retro udtryk, da de passer perfekt ind i vores univers af enkel og rå mode.

Filters
Sort by
Display per page

sneakers low adult

ADULT LOW

Autry Adult medalist 1980´s Dallas vintage style low top sneaker. Skoen har et råt vintage look og et mix af tonet læder.
Made in Italy.
Hælhøjde ca. 3,5 cm.
Normal i størrelsen.

Farve: Hvid
Størrelse: 39
1299 DKK

sneakers two tone leather

AUTRY MID

Autry Medalist womans mid white sneakers. Fra amerikanske Autry denne mid rise sneaker i to tonet læder. Skoen har et råt vintage look og er konstrueret i læder.
Made in Italy.
Hælhøjde ca. 3,5 cm.
Normal i størrelsen.

Flere farver
Størrelse: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 37, 38, 39, 40, 38, 40, 41, 40
1499 DKK

Amerikansk inspirerede sneakers fra Autry

Forestil dig den californiske strand. Se palmebladene svaje i vinden, hør havets brusen blande sig med folks snak, og mærk den lave eftermiddagssols sidste stråler på dine arme. Det er dér, du bliver taget hen med sneakers fra Autry. Deres udtryk passer perfekt ind i den tilbagelænede livsstil, der er forbundet med Vestkystens kultur, og du kan dyrke den med sneakers her fra Milium.dk. Vi har både low top-modeller, som er flade sneakers med gummisål, og de populære mid shoes-modeller, som er inspireret af 80’ernes ikoniske sneakers. De er sat sammen af lækkert, fleksibelt læder og blødt bomuld, der giver dem et smart retrolook. Samtidig er de luksuriøse sneakers fra Autry perforerede i tåen, så dine fødder kan ånde. Skoen er altså behagelig at have på – også hele dagen.

Fuldend din stil med sneakers fra Milium.dk

Det er enormt moderne at style med sneakers. Ikke nok med at det tilfører et råt og casual element til dit look, så vil du samtidig opleve en fantastisk komfort – særligt med sneakers fra Milium.dk. Autry sneakers passer nemlig perfekt til den afslappede stil med deres enkelthed og rå udtryk. Det er derfor også meget almindeligt at matche et par sneakers med en et sæt almindelige jeans, en T-shirt og en jakke. Netop dette lidt tilbagelænede, amerikanske udtryk kan du dyrke med Autry sneakers her fra Milium.dk. Skulle du desuden have spørgsmål til udvalget fra Autry, må du meget gerne kontakte os.

Filter by