Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Forte Forte

Filters
Sorter efter

uld frakke

8612

Forte Forte 8612 My coat double breasted coat. Smuk og elegant dobbelt radet udfrakke. Frakken har en maskulin revers samt to forlommer og er fuldt foret.
75% uld. 25% polyamide.
For: 100% viscose.
Dry Clean.
Bemærk venligst en størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Råhvid
Størrelse: 01
6499 DKK

satin cut top vest

8049

Forte Forte 8049 Satin cut top vest. Satin silke vest med klassisk krave og metalknapper.
55% acetat.
45% silke.
Håndvaskes.
Størrelse 01 svarer til en dansk størrelse 36.

Farve: Army
Størrelse: 0, 02, 03
2299 DKK 874 DKK

Forte_Forte


Med deres mors hjem som hovedkontor grundlagde søskendeparret Giada og Paolo Forte i 2002 det skønne italienske brand Forte_Forte. Studiet bestod af et par værelser i deres barndomshjem, og garagen blev deres varelager. Der var ingen industrielle planer i starten, blot et ønske om at skabe noget helt personligt, ligesom dem.


Unikke teksturer og håndlavede detaljer


Alle items i kollektionen er designet og skabt i duoens hjemby Veneto, Italy og lavet af fint uld, silk, hør og bomuld. Stilen er delikat og feminin, udtrykt gennem de eksklusive italienske materialer fyldt med håndlavede detaljer.

Forte_Forte skaber behagelige og luftige designs med et udgangspunkt i moderne boheme. Selvom mærket fortsætter med at udvikle sig, forbliver de altid tro mod dem selv og deres ånd. Dette ses også, da de fejrede deres 10 års jubilæum ved at lancere kollektionen ”Le sete ritrovate”, hvor de gamle silkeprint er genoptrykt på Forte_Forte styles.


Køb Forte_Forte hos Milium


Forte_Forte er skabt med visionen om at lave noget unikt, ærligt, rent og fyldt med kærlighed. Det er sådan, vi oplever vores Forte_Forte oplæg i butikken. Se vores nøje udvalgte sortiment i webshoppen eller kom forbi en af vores butikker i Lyngby og Hørsholm, hvor vi også har et væld af lækre must-have produkter fra Forte_Forte.