Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Forte Forte

Man kommer ikke udenom Italien, når man snakker om mode, og forte_forte er et glimrende eksempel på hvorfor. Tager du et kig på vores udvalg herunder, vil du nemlig hurtigt erfare, at der er tale om noget både lækkert og moderigtigt tøj. Uanset om du skal bruge en jakke, et par bukser eller blazer, vil det være kvalitet, der er fællesnævneren her i udvalget fra forte_forte. Den italienske tøjfabrikant laver eksempelvis tøj i lækkert linned og bomuld, der kombinerer høj komfort med et flot og stilrent design.

Unikke og håndlavede kreationer fra forte_forte

Med deres mors hjem som hovedkontor grundlagde søskendeparret Giada og Paolo Forte i 2002 det skønne brand forte_forte. Studiet bestod af et par værelser i deres italienske barndomshjem, og garagen blev deres varelager. Der var ingen planer om at skalere til en stor industri i starten, blot et ønske om at skabe noget helt personligt – noget der reflekterede deres søskendeforhold. Alle beklædningsgenstande i kollektionen er designet og skabt i Veneto, Italien, hvor de kommer fra. Tøj fra forte_forte er lavet af fin uld, silke, hør og bomuld. Stilen er delikat og feminin, hvilket bliver udtrykt gennem de eksklusive italienske materialer, som er spækket med håndlavede detaljer.

En vision Milium.dk kan tilskrive sig

forte_forte er skabt ud fra visionen om at lave noget unikt, ærligt, rent og fyldt med kærlighed. De skaber behagelige og luftige design med et udgangspunkt i moderne boheme. Selvom søskendeparret fortsætter med at udvikle på deres tøj, forbliver de altid tro mod dem selv og deres ånd. Det er sådan, vi oplever deres produkter. Det ses også i, at de fejrede deres 10-års jubilæum ved at lancere kollektionen ”Le sete ritrovate”, hvor de gamle silkeprint er genoptrykt på forte_forte tøj. Se vores nøje udvalgte sortiment i webshoppen, eller kom forbi en af vores butikker i Lyngby og Hørsholm, hvor vi også har et væld af lækre must-have produkter fra forte_forte.