altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Stand

Sort by

jeans model i skind

STELLA
Stand Stella Jeans skind. 5 pocket skind jeans i lækker blød lammeskind. Buksen har silver metalknap og lynlås.Indvendig mål for benlængde 75: cm. 100% lammeskind. Bør renses.
Farve: Sort
Størrelse: #34, #36, #38, #40
4899 DKK

kort fluffy jakke

NOEMIE
Stand Noemie jakke i smooth teddy. Jakken har en rundet krave, lukkes med fire knapper og er fuldt foret. Normal i størrelsen. 100% polyester. Skal renses.
Farve: red
Størrelse: 34, 36, 38
2299 DKK 1149.5 DKK

johanne jacket

JOHANNE
Stand Johanne jacket. Kort A-formet vinterjakke i faux fur. Jakken er dobbelt radet og har sidelommer samt en inderlomme. 1005 polyester. Bør renses. Normal i størrelsen.
Farve: Sort
Størrelse: 34, 38
2299 DKK

camille coat

CAMILLE
Stand Camille coat one color teddy. Ensfarvet frakke i faux fur fra svenske Stand. Frakken lukkes med skjulte trykknapper og har sidelommer samt en enkelt inderlomme. 100% polyester. Skal renses. Normal i størrelsen.
Farve: Blå
Størrelse: 38, 40
2199 DKK 1099.5 DKK

Stand frakke og teddy coat

 

Køb en lækker Stand frakke eller Stand teddy coat, der er skåret elegant og kan fås i mange forskellige farver, som præger dette efterår. Stand har haft stor succes og anerkendelse med deres frakker, som formår at skille sig ud.

 

Kvinden bag det skandinaviske brand Stand er Nellie Kamras. Hun kommer fra en familie med stort kendskab til modebranchen og udviklede i 2014 sit eget eksklusive og elegante brand. Hun fokuserede oprindeligt på højkvalitets pels, men mærket inkluderer i dag også uld, suede og faux fur. Hos Milium er vi især vilde med faux fur kollektionen, som netop passer ind i tidens trends om at passe på naturen. Stand er til dig, der sætter pris på høj kvalitet og lækkert skandinavisk design.

 

Køb Stand tøj hos Milium

 

Hos Milium har vi et stort udvalg af Stand tøj til dig, der ikke er bange for at skille dig ud. Se hvad vi kan tilbyde online eller i vores butikker i Lyngby og Hørsholm, og lad Stand finde vejen til din garderobe.

 

 

Filter by:

Clear All