altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Stand

Sort by

python printet frakke

MOLLIE
Stand Mollie coat beige snake. Faux python frakke. Råt og eksklusivt look med denne frakke som har revers og lukkes med tre knapper. Der er vertikale sidelommer og frakken er fuldt foret. 90% polyester, 10% polyurethan. Bør renses. Længde: 125 cm
Farve: Creme
Størrelse: 36
2599 DKK 988 DKK

uld frakke

PALOMA
Stand Paloma wool coat. Flot uldfrakke i smuk sand farve. Frakken er enkelt radet med en kort revers. Der er god længde som giver et højt og slankt look. Frakken er enkel i sin konstruktion og vil være et go to piece i mange sæsoner fremover. 100% uld. Bør renses. Normal i størrelsen.
Farve: camel
Størrelse: 36, 38, 40
4299 DKK 1634 DKK

oversize biker skind jakke

ABI
Stand Abi oversize biker jacket. Abi skindjakken følger sæsonens trend med mere længde på jakkerne. Abi jakken er udført i det lækreste bløde skind med de rå biker detaljer og er foret. 100% lammeskind
Farve: Sort
Størrelse: 34
3599 DKK

biker skindjakke

POLLY BIKER
Stand Polly biker skindjakke sort. Super cool skindjakke i det blødeste komfort lammeskind. Klassisk udstyret assymetrisk lynlås, lynlås lommer og bælte. Fuldt foret og med lynlås inderlommer. 100% lammeskind. Normal i pasform.
Farve: Sort
Størrelse: 34, 38, 40
3399 DKK

Stand frakke og teddy coat

 

Køb en lækker Stand frakke eller Stand teddy coat, der er skåret elegant og kan fås i mange forskellige farver, som præger dette efterår. Stand har haft stor succes og anerkendelse med deres frakker, som formår at skille sig ud.

 

Kvinden bag det skandinaviske brand Stand er Nellie Kamras. Hun kommer fra en familie med stort kendskab til modebranchen og udviklede i 2014 sit eget eksklusive og elegante brand. Hun fokuserede oprindeligt på højkvalitets pels, men mærket inkluderer i dag også uld, suede og faux fur. Hos Milium er vi især vilde med faux fur kollektionen, som netop passer ind i tidens trends om at passe på naturen. Stand er til dig, der sætter pris på høj kvalitet og lækkert skandinavisk design.

 

Køb Stand tøj hos Milium

 

Hos Milium har vi et stort udvalg af Stand tøj til dig, der ikke er bange for at skille dig ud. Se hvad vi kan tilbyde online eller i vores butikker i Lyngby og Hørsholm, og lad Stand finde vejen til din garderobe.

 

 

-->