altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Pura Lopez

 

Spanske Pura Lopez er født ind I branchen, da hendes far Antonio Lopez startede op I den hastigt voksende spanske skoindustri I begyndelsen af 60´erne. Med en opvækst omgivet af sko og production, blev Pura Lopez bevidst om teknik, konstruktion og design. Med skodesign I blodet started hun designuddannelse I 1979 og efter studier I spanien, italien og USA vender hun tilbage til familievirksomheden. Hun lancerer de to første kollektioner, Josephine og Academia I 1986. En ny strategi bliver lagt og konceptet Pura Lopez damesko opstår.

Særligt den pastelfarvede genkendelighed har vundet mange fans og hendes hæl med plateau har gjort Pura Lopez sko og støvler anvendelige og komfortable for alle. Hendes deltagelse I shows og på runways har skabt kontakter på øverste niveau I modeverdenen. Special leveringer til vores kronprinsse Mary og den spanske kronprinsesse Letizia vidner om et brand omgivet af den elegance og fashion som Pura Lopez indeholder.

Sorter efter

Sandal i ruskind m. hæl

AO200
Pura Lopez AO200 Odyle strappy midheel sandal. Denne enkle og smukke sandal har de fineste tynde stropper i sort ruskind. Skoen har lædersål og er super komfortabel på sine 6,5 cm hæle. Normal i størrelsen.
Farve: Sort
Størrelse: 37, 38, 39, 41
1399 DKK 518 DKK

Lak stillet m. slim back

AO153
Pura Lopez Odita slinback pumps i nude lak. Smuk spids stilet med 6 cm hæl. Normal i størrelsen.
Farve: nude
Størrelse: 41
1499 DKK 555 DKK
-->