altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Núnoo

Sorter efter

alberte sport tbumbag

ALBERTE SPORT
Nunoo Alberte Sport bumbag i sort nylon med logo. Perfekt festivaltaske eller til strand og sportsliv. 100% nylon. Mål: 28 x 16 x 6 cm.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
399 DKK

laptop sport

LAPTOP SPORT
Nunoo laptop sleeve sport black. Computer cover med logo i sort nylon. Passer til din 13" laptop. MÅL: 25 x 34 x 2 cm. 100% nylon.
Farve: Sort
199 DKK

helena leopard

HELENA LEO
Nunoo Helena hair-on leo skuldertaske i leopardprint. Skøn lille taske der let rummer f.eks. Iphone 8+ samt de andre mest nødvendige sager. Tasken har en hank samt kæde og skulderstrop der kan justeres i længden. 100% kalveskind med hår. Mål: 18 x 11 x 4 cm.
Farve: Leopard
Størrelse: ONESIZE
999 DKK

Bumbag washed

YOO
Nunoo Yoo bumbag. Bæltetaske i vasket skind. Tasken har et hovedrum, et mindre rum på bagsiden samt to små siderum. Alle lukkes med kreftig lynlås. Der medfølger justerbar rem. 100% vaskes kalveskind.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
799 DKK

Ellie hair-on leo

ELLIE LEO
Nunoo Ellie Leo bag. Ellie tasken er placeret mellem Alimakka og Stine. Perfekt i størrelsen og rummer let det mest nødvendige, som en flaske vand, iphone og makeup. Her i den nyeste model i printet leo kalveskind. 100% kalveskind. Mål: 18 x 26 x 10
Farve: Leopard
Størrelse: ONESIZE
1199 DKK

josephine suede chain bag

JOSEPHINE
Nunoo Josephine suede chain bag. Tasken har klap med magnetlukning og er foret indvendigt. Mål. 17 x 20 x 9 cm. Køb den i grå og sort. Kæden kan ligges dobbelt til skulder eller enkelt til xbody.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
799 DKK

ellie washed skin bag

ELLIE WASHED
Nunoo Ellie washed black. Ny model som er en skøn mellemting mellem Alimakka og Stine tasken. 100% vasket skind. Mål: 18 x 26 x 9,5 cm.
Farve: Sort
999 DKK

stine washed black

STINE
Nunoo Stine washed black crossover taske, sort
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
899 DKK

mille suede bag

MILLESUEDE
Núnoo Mille suede bag. Den store Nunoo taske der kan rumme en 13" laptop og mapper så den kan bruges til skole og arbejdstaske. Tasken har hanke og aftagelig skulderrem. Der er flere rum som alle lukkes med en kraftig lynlås. Mål: 26 x 40 x 12 cm.100% ruskind
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
1499 DKK

mille big bag

MILLE
Núnoo Mille big bag shopper, sort
Farve: Army, Sort
Størrelse: ONESIZE
1499 DKK

helena small bag

HELENA
Núnoo Helena small bag, sort.
Farve: Sort
Størrelse: ONESIZE
799 DKK

alimakker suede

ALIMAKKASUEDE
Núnoo Alimakka taske ruskind. Køb den i sort og grå. Alimakka er Nunoo´s største og første succes og nu en klassikker. 100% ruskind. Mål: 21 x 35 x 9 cm
Farve: Sort
1199 DKK

alimakka taske washed

ALIMAKKA
Núnoo Alimakka taske washed. Køb den i grå og sort.
Farve: Army, Sort
Størrelse: ONESIZE
1099 DKK

Edgy tasker til modeglader piger

 

Find din nye yndlingstaske blandt vores udvalg af tidløse tasker fra Núnoo. De er fremstillet særligt til den modebevidste kvinde med lækkert design og til overkommelige priser.

 

Núnoo er et nyt dansk accessories-brand med fokus på tasker og er på meget kort tid blevet et stort og anerkendt navn i modebranchen. Det har bl.a. opnået stor popularitet med deres Alimakka taske. Denne bestseller er fremstillet i ruskind, og skulderstroppen kan reguleres, så tasken kan anvendes som både skuldertaske og crossover.

 

Taskerne fra Núnoo har et råt og rustikt look og er fremstillet i ægte læder eller skind. De er perfekte til enhver anledning - uanset om du er på vej til fest, arbejde eller en tur i byen. Skal du bruge tasken til hverdag er det en god ide at imprægnere den, så du undgår slid fra vand og vejr. Alle taskerne er rummelige med plads til blandt andet makeup og telefon, og i de større modeller er der også plads til din bærbare computer.

 

Køb din taske fra Núnoo hos Milium

 

Hos Milium er er vi helt vilde med de stilfulde tasker fra Núnoo. Kvaliteten er i top, og priserne er yderst fornuftige. Núnoo giver dig mulighed for at få en flot designertaske til en rigtig god pris. Find din favorit i vores webshop eller i vores butikker i Hørsholm og Lyngby.

 

Filter by:

Ryd alle