altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Núnoo

Edgy tasker til modeglader piger

 

Find din nye yndlingstaske blandt vores udvalg af tidløse tasker fra Núnoo. De er fremstillet særligt til den modebevidste kvinde med lækkert design og til overkommelige priser.

 

Núnoo er et nyt dansk accessories-brand med fokus på tasker og er på meget kort tid blevet et stort og anerkendt navn i modebranchen. Det har bl.a. opnået stor popularitet med deres Alimakka taske. Denne bestseller er fremstillet i ruskind, og skulderstroppen kan reguleres, så tasken kan anvendes som både skuldertaske og crossover.

 

Taskerne fra Núnoo har et råt og rustikt look og er fremstillet i ægte læder eller skind. De er perfekte til enhver anledning - uanset om du er på vej til fest, arbejde eller en tur i byen. Skal du bruge tasken til hverdag er det en god ide at imprægnere den, så du undgår slid fra vand og vejr. Alle taskerne er rummelige med plads til blandt andet makeup og telefon, og i de større modeller er der også plads til din bærbare computer.

 

Køb din taske fra Núnoo hos Milium

 

Hos Milium er er vi helt vilde med de stilfulde tasker fra Núnoo. Kvaliteten er i top, og priserne er yderst fornuftige. Núnoo giver dig mulighed for at få en flot designertaske til en rigtig god pris. Find din favorit i vores webshop eller i vores butikker i Hørsholm og Lyngby.

 

-->