altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Neo Noir

 

Neo Noir skaber easy ready to wear som supplerer din garderobe af high fashion. Altid I de rigtige farver og det rigtige materiale, med den rigtige timing.

Altsammen I super kvalitet og til de rigtige priser. Et fint lille must have brand, når det kommer til en ny top eller tøj.

Sort by

Strikvest rullekrave

CODY
Neo Noir Cody waistcoat. Lækker strik vest med rullekrave i en blød alpacablanding. Strikken har rullekrave og er lidt længere bagtil. 32% alpaca, 32% uld, 30% polyamid, 6% elastan. Håndvaskes. Løs i pasform. Normal i størrelsen
Farve: Lysegrå
Størrelse: XS, S, M, L
499 DKK

Keira Herringbone jacket

KEIRA HERRINGBONE
Neo Noir Keira herringbone jacket. Lækker boucle jakke i sildebensmønster. Jakken har bindebælte, brystlommer med klap. Jakken lukkes med skjulte trykknapper og har klassisk krave. Let oversized i fit. Normal i størrelsen. 80% polyester, 10% uld, 10% acryl. Bør renses.
Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M, L
699 DKK

Keira Glam check jacket

KEIRA GLAM
Neo Noir Keira Glam check jacket. Kort jakke i oversized fit med bindebælte. Jakken har klassisk krave og brystlommer med klap og trykknap. Jakken lukkes med skjulte trykknapper. 10% uld. 90% polyester. Bør renses. Normal i størrelsen. Let oversized i pasform.
Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M, L
699 DKK

carin gauze skirt

CARIN
Neo Noir Carin gauze skirt. Carin nederdelen i ny lækker let fluffy gazebomuld. Nederdelen har bred elastik i taljen så den er let at sætte. Der er inderskørt af viscose. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen.
Farve: Hvid, Sort
Størrelse: L, XS
399 DKK

cotton pants

JANE
Neo Noir Jane cotton pants. Cargo hiking buks i let bomuld. Buksen har elastik i taljen, skrålommer, baglommer med lynlås, åben lomme på lår samt lynlås ved ankler. Cargobuksen lukkes med trykknapper i metal og lynlås. Normal i størrelsen og komfortabel med elastik i taljen. 100% bomuld. 30 graders skånevask
Farve: beige
Størrelse: XS, S, L
599 DKK

Filter by:

Clear All
-->