altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Neo Noir

 

Neo Noir skaber easy ready to wear som supplerer din garderobe af high fashion. Altid I de rigtige farver og det rigtige materiale, med den rigtige timing.

Altsammen I super kvalitet og til de rigtige priser. Et fint lille must have brand, når det kommer til en ny top eller tøj.

Sort by

carin gauze skirt

CARIN
Neo Noir Carin gauze skirt. Carin nederdelen i ny lækker let fluffy gazebomuld. Nederdelen har bred elastik i taljen så den er let at sætte. Der er inderskørt af viscose. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen.
Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M, L
399 DKK

cotton pants

JANE
Neo Noir Jane cotton pants. Cargo hiking buks i let bomuld. Buksen har elastik i taljen, skrålommer, baglommer med lynlås, åben lomme på lår samt lynlås ved ankler. Cargobuksen lukkes med trykknapper i metal og lynlås. Normal i størrelsen og komfortabel med elastik i taljen. 100% bomuld. 30 graders skånevask
Farve: Army, beige
Størrelse: XS, S, L, S, M
599 DKK

lin boucle jacket

LIN
neo noir Lin boucle jacket. Skjortejakke i boucle med tone i tone knapper, lommer og krave. Jakken har buet slids i siderne og skJult knaplukning. Jakken sider flot og kan let bruges åben over en t-shirt. 100% boucle. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen.
Farve: Creme, Sort
Størrelse: M, XL, S, L
799 DKK

Felina voile blouse

FELINA
Neo Noir Felina voile blouse. Sommerbluse i let bomuld. Blusen har fine ladder stich og smock paneler. Den lukkes med tre knapper og har en bred elastik manchet i de lange ærmer. Normal i størrelsen. 1005 bomuld. 30 graders skånevask.
Farve: Hvid
Størrelse: XS, S, M, L
399 DKK

Line solid skirt

LINE
Neo Noir Line cotton skirt. Skøn sommernederdel i hvid eller sort bomuld. Nederdelen har en bred elastik smock i taljen og to lag flæser med fin blondekant. 1005 bomuld. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen
Farve: Hvid, Sort
Størrelse: M, L
399 DKK

Filter by:

Clear All
-->