Free Delivery And Returns For Every Order!
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Mother of Pearl

Mother of Pearl er et luksuriøst bæredygtigt dametøjsmærke, der hylder individualitet, ærlighed og bæredygtighed. Designet er klassisk, men aldrig kedeligt.

Grundlagt i 2002 skaber Mother of Pearl mode med humor, hjerte og samvittighed - moderne design med holdning, der ikke tærer på jordens resourcer

På bare 13 år er Amy Powney gået fra at feje gulvet i tilskæringsrummet hos Mother of Pearl til at tage roret som sin kreative direktør. Bæredygtighed har været en livslang lidenskab for Amy, og hun har været på mission for Mother of Pearl for at reducere dens indvirkning på planeten. Hendes bæredygtige modekollektioner er blevet vist på London Fashion Week og Copenhagen Fashion Week og er på lager af prestigefyldte globale detailhandlere, herunder Net-a-Porter, Harrods, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus og Goop.

”Der er ingen håndbog om, hvordan man gør et brand bæredygtigt, men jeg ville gerne vide fra start til slut, hvor vores produkt blev dyrket eller afledt, hvem der gjorde det og de sociale konsekvenser undervejs. Jeg har rejst for at finde de bedste fabrikker, leverandører og landmænd, der holder af planeten og dens indbyggere lige så meget som vi gør. "

I 2017 fik vi BFC / Vogue Designer Fashion Fund mulighed for at lancere No Frills, en kerne bæredygtig kollektion, der danner den daglige Mother of Pearl garderobe. Vi er stolte af at fremstille det af organiske og naturlige materialer med en gennemsigtig forsyningskæde, der først og fremmest lægger socialt ansvar, respekt for dyr og ringe miljøpåvirkning. Alt, hvad vi har lært på No Frills-rejsen, anvender vi på hele vores brand. Find Mother of Pearls No Frill kollektion hos Milium.

Filters
Sort by
Display per page

Cropped jumper with pearls

DANI JERSEY

Mother of Pearls Dani jersey jumper with pearls. Den ikoniske sweatshirt fra Mother of Pearls i interlock jersey kvalitet, hvilket gør sweatshirten lettere. Sweatshirten er cropped og har påsyede ærmer med perledetaljer. Brug den til højtaljede bukser eller nederdel.
63% lyocell.
32% økobomuld.
5% elastan.
Håndvaskes.
Normal i størrelsen.

Farve: Grå
Størrelse: L
1699 DKK 1019 DKK

Jogger with pearl toggle

JOURDAN

Mother of Pearl Jourdan jogger with pearl toggle. Elegant jogger i den blødeste interlock jersey. Buksen har sidelommer, bred elastik i taljen for bedste komfort samt brede ben der kan strammes ind forneden via en perlesnor.
63% lyocell.
32% økobomuld.
5% elastan.
30 graders skånevask.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: Grå
Størrelse: L
1699 DKK 1019 DKK

Linen shirt dress

PARKER STRIB

Mother of Pearl Parker shirt dress linen stripes. Skjortekjole i stribet hørkvalitet med brede manchetter og guld kidney popper manchetknap. Skjorten har bindebælte og er rundskåret forneden. Lidt længere bagtil.
70% lyocell.
30% linen.
30 graders håndvask.
Oversized fit.

Farve: Strib
Størrelse: S/M, M/L
2299 DKK 1379 DKK

parker dress/shirt

PARKER DRESS

Mother of Pearl Parker oversized shirt/dress. Boyfriend skjortekjole med brede manchetter og guld kidney popper manchetknap. Skjorten har bindebælte og er rundskåret forneden. Lidt længere bagtil. 100% økologisk bomuld. 30 graders håndvask. Oversized fit.

Farve: Hvid
Størrelse: S/M, M/L
2399 DKK 1439 DKK

shirt with kidney popper

DARCIE

Mother of Pearl Darcie shirt with kidney popper. Elegant fittet skjorte med puffede ærmer og signatur kidney poppers manchetknapper. 51% viscose, 37% økobomuld. 12% linen. Håndvaskes max 30 grader.

Flere farver
Størrelse: L, XS, S, L
1799 DKK 1079 DKK

charlie tshirt with pearl

CHARLIE TEE

Mother of Pearl Charlie tee with pearls. Every day tee med opsmøg på ærmet og den ikoniske pearl-bar. 100% okø-bomuld. Håndvask max 30 grader.

Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M
1099 DKK 659 DKK