altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Mother of Pearl

Mother of Pearl er et luksuriøst bæredygtigt dametøjsmærke, der hylder individualitet, ærlighed og bæredygtighed. Designet er klassisk, men aldrig kedeligt.

Grundlagt i 2002 skaber Mother of Pearl mode med humor, hjerte og samvittighed - moderne design med holdning, der ikke tærer på jordens resourcer

På bare 13 år er Amy Powney gået fra at feje gulvet i tilskæringsrummet hos Mother of Pearl til at tage roret som sin kreative direktør. Bæredygtighed har været en livslang lidenskab for Amy, og hun har været på mission for Mother of Pearl for at reducere dens indvirkning på planeten. Hendes bæredygtige modekollektioner er blevet vist på London Fashion Week og Copenhagen Fashion Week og er på lager af prestigefyldte globale detailhandlere, herunder Net-a-Porter, Harrods, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus og Goop.

”Der er ingen håndbog om, hvordan man gør et brand bæredygtigt, men jeg ville gerne vide fra start til slut, hvor vores produkt blev dyrket eller afledt, hvem der gjorde det og de sociale konsekvenser undervejs. Jeg har rejst for at finde de bedste fabrikker, leverandører og landmænd, der holder af planeten og dens indbyggere lige så meget som vi gør. "

I 2017 fik vi BFC / Vogue Designer Fashion Fund mulighed for at lancere No Frills, en kerne bæredygtig kollektion, der danner den daglige Mother of Pearl garderobe. Vi er stolte af at fremstille det af organiske og naturlige materialer med en gennemsigtig forsyningskæde, der først og fremmest lægger socialt ansvar, respekt for dyr og ringe miljøpåvirkning. Alt, hvad vi har lært på No Frills-rejsen, anvender vi på hele vores brand. Find Mother of Pearls No Frill kollektion hos Milium.

Sorter efter
Vis per side

denim biker jacket with pearl

DOLLY
Mother of Pearl Dolly denim biker jacket. Cool denim bikerjakke vævet, skåret og syet i samme land for mindre C02 belastning. Jakken har den klassiske skrå lynlås og bælte med metalspænde. Ærmet er påsyet med signatur perler i samlingen. 100% økobomuld. Oversize fit.
Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M
2699 DKK 1619 DKK

sweatshirt with pearl shoulder

DANI
Mother of Pearl Dani sweatshirt with pearl shoulders. Bestseller sweatshirten fra Mother of Pearls. Råt og enkelt skåret i økologisk bomuld. Sweatshirten er cropped og har påsyede ærmer med perledetaljer. Brug den til højtaljede bukser eller nederdel. 100% økologisk bomuld. Håndvaskes
Farve: Grå, Sort
Størrelse: M, L, S
1799 DKK

tshirt oversized with pearl

MINTIE
Mother of Pearl Mintie oversized tee with pearls. Smukkeste t-shirt med ekstra længde og høj slids i siderne. T-shirten er dekoreret med perlestikker i ærmerne. 100% bomuld. Håndvaskes op til 30 grader. Oversize fit. Vælg din normale størrelse.
Farve: Hvid, Sort
Størrelse: XS, S, S, M
1099 DKK

shirt with puff and pearl

HAZEL COTTON
Mother of Pearl Hazel cotton shirt with puff and pearl. Crisp hvis skjorte med lange ærmer og brede manchetter med signatur perler. Skjorten har stofbetrukkede knapper og ærmerne er påsyet med rå flæser kanter. 100% organisk bomuld. Håndvaskes op til 30 grader.
Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
2399 DKK
-->