Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Mother of Pearl

Mother of Pearl er et luksuriøst bæredygtigt dametøjsmærke, der hylder individualitet, ærlighed og bæredygtighed. Designet er klassisk, men aldrig kedeligt.

Grundlagt i 2002 skaber Mother of Pearl mode med humor, hjerte og samvittighed - moderne design med holdning, der ikke tærer på jordens resourcer

På bare 13 år er Amy Powney gået fra at feje gulvet i tilskæringsrummet hos Mother of Pearl til at tage roret som sin kreative direktør. Bæredygtighed har været en livslang lidenskab for Amy, og hun har været på mission for Mother of Pearl for at reducere dens indvirkning på planeten. Hendes bæredygtige modekollektioner er blevet vist på London Fashion Week og Copenhagen Fashion Week og er på lager af prestigefyldte globale detailhandlere, herunder Net-a-Porter, Harrods, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus og Goop.

”Der er ingen håndbog om, hvordan man gør et brand bæredygtigt, men jeg ville gerne vide fra start til slut, hvor vores produkt blev dyrket eller afledt, hvem der gjorde det og de sociale konsekvenser undervejs. Jeg har rejst for at finde de bedste fabrikker, leverandører og landmænd, der holder af planeten og dens indbyggere lige så meget som vi gør. "

I 2017 fik vi BFC / Vogue Designer Fashion Fund mulighed for at lancere No Frills, en kerne bæredygtig kollektion, der danner den daglige Mother of Pearl garderobe. Vi er stolte af at fremstille det af organiske og naturlige materialer med en gennemsigtig forsyningskæde, der først og fremmest lægger socialt ansvar, respekt for dyr og ringe miljøpåvirkning. Alt, hvad vi har lært på No Frills-rejsen, anvender vi på hele vores brand. Find Mother of Pearls No Frill kollektion hos Milium.