altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Moliin

 

Moliin har siden 2013 vundet vores kærlighed og inspiration hos Milium. Lotte Moliin, uddannet på den danske designskole i Kolding, har stor erfaring i den danske modebranche, valgte at skabe sin egen kollektion med vægt på det feminine med et twist af råt og cool attitude. Lotte giver sine designs et personligt og detaljerigt præg. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, både i materialer og produktion. Moliin er perfekt underspillet og let kendeligt i sin dna og udskiller sig smukt fra mainstream fashion. Find Moliin i vores butikker samt online.

Sort by

pussy printet skjorte

PUSSY
Moliin blomsterprintet skjorte. Tunikaskjorte med flæsekrave og snørrelukning over en feminin slids. Skjorten har en let buet hem og de lange ærmer har en smal manchet med en enkelt knap. 100% viscose. Håndvaskes
Farve: Rosa
Størrelse: S, M, L, XL
799 DKK

Deka printet kjole

DEKA
Moliin Deka blomsterprintet kjole. Smuk sommerkjole med fine flæse detaljer. Kjolen har stolpe lukning, trekvart lange flareærmer samt smalt bindebælte til justering af taljen. Kjolen er foret. 100% viscose, Foer: 100% polyester. Håndvaskes. Kjolens længde er til lige over anklerne.
Farve: Rosa
Størrelse: S, M, L, XL
1499 DKK

Cita printet nederdel

CITA
Moliin Cita printet nederdel. Blomster printet nederdel med bred elastik i taljen samt et fint smalt bindebælte. Nederdelen er fuld foret og middel i længden. 100% viscose. Foer: 100% polyester. Håndvaskes
Farve: Rosa
Størrelse: XS, S, M, L, XL
999 DKK

broderi anglaise

GIVA
Moliin Giva broderi anglaise bluse. Denne smukke bluse og lange ærmer med flæser samt en v-hals med sort snørre og flæse kant i krave. 100% voscose. Håndvaskes.
Farve: Sort
Størrelse: XS, S, M
1099 DKK 418 DKK
-->