altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Moliin

 

Moliin har siden 2013 vundet vores kærlighed og inspiration hos Milium. Lotte Moliin, uddannet på den danske designskole i Kolding, har stor erfaring i den danske modebranche, valgte at skabe sin egen kollektion med vægt på det feminine med et twist af råt og cool attitude. Lotte giver sine designs et personligt og detaljerigt præg. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, både i materialer og produktion. Moliin er perfekt underspillet og let kendeligt i sin dna og udskiller sig smukt fra mainstream fashion. Find Moliin i vores butikker samt online.

Sort by

Lang kjole m.ærmer

VIVIAN
Moliin Vivian lang kjole med ærmer. Kjolen er taljeret og har trekvart ærmer med flare. 100% viscose. 30 graders skånevask. Normal i størrelse og pasform.
Farve: Gul
Størrelse: S, M, L
999 DKK

Nederdel i anglaise

PATRICIA
Moliin Patricia maxi nederdel i broderi anglaise. Nederdelen har elastik og snørre i taljen. Den er foret i den øverste del. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Normal i størrelse og pasform.
Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
1099 DKK

Strop kjole m.flæser

KATINKA
Moliin Katinka strop kjole med flæser. Kjolen har bindebånd i taljen, smukke flæser og stropper med kvast. 100% viscose. 30 graders skånevask. Normal i størrelse og pasform.
Farve: Blå
Størrelse: S, M, L
1199 DKK

bluse m. anglaise

KILIA
Moliin Kilia broderi anglaise bluse. Smuk sommerbluse i blød hvid bomuld. Blusen har v-hals med snørre, ladderstitch paneler og broderi anglaise bund og ærmer. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen.
Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
899 DKK

nederdel m. anglaise

ALOBA
Moliin Aloba asymmetrisk i broderi anglaise. Smuk sommer style slip on nederdel i helt hvid blød bomuld. Der er elastik og snor i taljen. Brug nederdelen med Kilia blusen eller en t-shirt. 100% bomuld. 30 graders skånevask.
Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L
899 DKK

nededel plisse

JINDER
Moliin Jinder plisse nederdel. Sporty plissenederdel fra Moliin. nederdelen har elastik og snørre i taljen og er middel i længden. 100% polyester. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen. Brug nederdelen med sneakers for at fuldende det sportslige look.
Farve: Blå
Størrelse: S, M, L
799 DKK