altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Moliin

 

Moliin har siden 2013 vundet vores kærlighed og inspiration hos Milium. Lotte Moliin, uddannet på den danske designskole i Kolding, har stor erfaring i den danske modebranche, valgte at skabe sin egen kollektion med vægt på det feminine med et twist af råt og cool attitude. Lotte giver sine designs et personligt og detaljerigt præg. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, både i materialer og produktion. Moliin er perfekt underspillet og let kendeligt i sin dna og udskiller sig smukt fra mainstream fashion. Find Moliin i vores butikker samt online.

Sorter efter

susanne bluse

SUSANNE
Moliin Susanne blondebluse broderi anglaise. Smuk hvid bluse med lille flæsekrave med snørrelukning over en lille feminin slids. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse medium. Total længde: 59 cm. Bryst: 100 cm. Ærmelængde inkl. skulder 54cm.
Farve: Hvid
Størrelse: S, M, L, XL
1199 DKK

isa kjole

ISA
Moliin Isa blondekjole med broderi anglaise. Smuk sommerkjole der passer perfekt til konfirmation eller studenterfester. Kjolen har en lille flæset krave med bindebånd over en lille feminin slids. Kjolen har trekvartlange klokkeærmer og der er hvid for i bomuld. 100% bomuld. 30 graders skånevask. Mål for størrelse small: Total længde: 85 cm. Bryst: 98 cm. Ærmelængde inkl. skulder: 54 cm.
Farve: Hvid
Størrelse: XS, S, M, L
1499 DKK

pussy printet skjorte

PUSSY
Moliin blomsterprintet skjorte. Tunikaskjorte med flæsekrave og snørrelukning over en feminin slids. Skjorten har en let buet hem og de lange ærmer har en smal manchet med en enkelt knap. 100% viscose. Håndvaskes
Farve: Rosa
Størrelse: S, M, L
799 DKK

Deka printet kjole

DEKA
Moliin Deka blomsterprintet kjole. Smuk sommerkjole med fine flæse detaljer. Kjolen har stolpe lukning, trekvart lange flareærmer samt smalt bindebælte til justering af taljen. Kjolen er foret. 100% viscose, Foer: 100% polyester. Håndvaskes. Kjolens længde er til lige over anklerne.
Farve: Rosa
Størrelse: S, M, XL
1499 DKK

Cita printet nederdel

CITA
Moliin Cita printet nederdel. Blomster printet nederdel med bred elastik i taljen samt et fint smalt bindebælte. Nederdelen er fuld foret og middel i længden. 100% viscose. Foer: 100% polyester. Håndvaskes
Farve: Rosa
Størrelse: XS, S, M, XL
999 DKK
-->