altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Meotine

 

Meotine, nyt edgy dansk brand, der viser hvor enkelt, råt og feminint læder og pels kan præsenteres. Grundlagt i 2014 af søskende parret Mathilde og Mikkel Randrup. Et eksklusivt udtryk, let tilgængeligt med fantastiske priser. Meotine har vist vejen i den nye generation af danske modeskabere og bliver spændende at følge. Passer perfekt ind i Milium´s univers med deres rock chic udtryk.

Sort by

Charlie coat

CHARLIE COAT
Meotine Charlie coat. Lang skjortejakke med aftagelig pelskrave. Den klassiske Charliejakke i en lang udgave. Jakken er foret og lukkes med tone i tone knapper.
Farve: Sort
Størrelse: XS/S, S/M, M/L
2499 DKK

skind trenchcoat m. pelskrave

MARTE
Meotine Marte Double breasted leather trenchcoat. Trenchcoat i sort skind med blue fox sort aftagelig pelskrave. Frakken er dobbeltradet og har bælte med spænde, skulderstropper og sidelommer. 100% lammeskind. Bør renses.
Farve: Sort
Størrelse: XS/S, S/M, M/L, L/XL
5499 DKK

shell jakke

STEPHANIE
Meotine Stephanie shell jacket. Let oversized jakke med plysærmer. Jakken har quiltet front i bomuld og tech. Jakken lukkes med lynlås og har to store forlommer.
Farve: Army, Sort
Størrelse: S/M, M/L, L/XL
2199 DKK

dunjakke m. pelskrave

ALVA
Meotine Alva coat. Lang fittet dunfrakke. Frakken har hætte med blue fox pelskrave. Frakken lukkes med skjult lynlås og har to sidelommer med lynlås. Frakkens længde er til midt på underbenene. 100% nylon. Fyld: 90 dun, 10% fjer. Bør renses.
Farve: Sort
Størrelse: XS/S, S/M, M/L, L/XL
2999 DKK

palma jacket

PALMA
Meotine Palma jacket. Palma jakken er vævet i smuk bomuldsblanding og har fire påsyede lommer, snørre i taljen og lukkes med metal trykknapper. Jakken er delvis foret for bedste komfort. Mål for størrelse S/M: Bryst 114 cm. Længde: 66 cm. Ærmelængde inkl. skulder 70 cm. 65% bomuld. 35% polyester. Bør renses.
Farve: Army, Sort
Størrelse: S/M, M/L, L/XL, XS/S
1899 DKK
-->