altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Meotine

 

Meotine, nyt edgy dansk brand, der viser hvor enkelt, råt og feminint læder og pels kan præsenteres. Grundlagt i 2014 af søskende parret Mathilde og Mikkel Randrup. Et eksklusivt udtryk, let tilgængeligt med fantastiske priser. Meotine har vist vejen i den nye generation af danske modeskabere og bliver spændende at følge. Passer perfekt ind i Milium´s univers med deres rock chic udtryk.

Sorter efter

blue fox collar

BLUE FOX COLLAR
Meotine Dagmar blue fox collar. Pelskrave der passer til alle dine frakker. Helt perfekt til Dagmar rulamsfrakken. Pelskraven har tre clips så den hæfter til din frakke og den kan lukkes foran med hægte. Skal renses.
Farve: camel, Sort
799 DKK

rulam frakke m. bælte

DAGMAR
Meotine Dagmar coat. Dagmar frakken er det bedste af dansk design. Frakken er skåret af det blødeste rulam og har aftagelige manchetter af blåræv. Der er bælte med rulam og skinddetajer samt to sidelommer. Hold dig varm in fashion. 100% lammeskind
Farve: camel, Sort
Størrelse: S/M, M/L, L/XL
8999 DKK

Rulams frakke

CLARY COAT
Meotine Clary sheared lamb coat. Rulams frakke med revers og sidelommer med lynlås. Liningen er lammeskind og frakken lukkes med to knapper. Varm og lækker klassikker fra Meotine. 100% lammeskind
Farve: Army, Sort
Størrelse: XS/S, S/M, M/L, L/XL
4499 DKK

uld jakke kort med pels

SERENA JACKET
Meotine Serena jacket. Kort jakke med faux pelskrave og og manchet. Jakken har et smukt og klassisk ydre. Indvendigt er der dun foring som kan lynes af eller på. Jakken har sidelommer og lukkes med fire sorte knapper. Normal i størrelsen. Ydre: 77% olyester, 21% viscose, 2% spandex. For: 55% polyester, 45% viscose. Bør renses.
Farve: Sort
Størrelse: M/L
1799 DKK 1080 DKK

lang uld jakke med pels

SERENA COAT
Meotine Serena coat. Serena frakken er et fantastisk mix mellem elegance og klassisk design samt funktionalitet. Det smukke ydre er tilsat pelsmanchet samt krave begge dele i den blødeste faux fur. Frakken lukkes med skjulte trykknapper. Frakken er foret med udtageligt dunfor der let lynes af eller på. Normal i størrelsen. 77% polyester, 21% viscose, 2% spandex. For: 55% polyester, 45% viscose.
Farve: Sort
Størrelse: XS/S, S/M, M/L, L/XL
2499 DKK 1500 DKK

kort jakke m. pels krave

CHARLIE
Meotine Charlie jakke. Cool retro jakke med et let oversized look. Jakken har pelskrave i blue fox som er aftagelig, hvilket gør jakken perfekt når varmen kommer. Store brystlommer med klap og knap. Jakken er foret og lukkes med fire knappper. 40% uld, 60% polyester. Lining: 55% polyester, 45% viscose. Bør renses.
Farve: Army, Grå
Størrelse: XS/S, S/M, M/L
1999 DKK
-->