altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Marlene Juhl Jørgensen

Sorter efter

3 nittet ørering pr stk

3 STUD EAR SILVER
Marlene Juhl Jørgensen 3 nittet ørering i sølv. Pris pr stk.
350 DKK

Sofistikeret smykkedesign

 

Bliv fortryllet af smykkerne fra Marlene Juhl Jørgensen, der er en unik kombination af traditionelt håndværk og nutidig design. Dette danske kvalitetsbrand producerer trendsættende smykker, fremstillet af guld, sølv og platin med fokus på selv den mindste detalje. Smykkerne har et touch af noget royalt og elegant, som alle kvinder drømmer om.

 

Marlene er uddannet guldsmed og smelter gamle håndværkstraditioner sammen med moderne designs på en yndefuld måde. Hun står bag Figaros Bryllup har igennem mange år udviklet de smukkeste smykker, der er lidt udover det sædvanlige. Mærket er især kendt for Kenya-kæden og Tempel-armbåndet. Blandt de andre populære produkter er armbånd, halskæder og øreringe med Marlene Juhl Jørgensens signatur måne og stjerne. Også fjer har været inspirationen til en hel del af smykkerne i kollektionen.

 

Køb Marlene Juhl Jørgensen hos Milium

 

Lad dig inspirere og sammensæt din egen stil og historie med smykker fra Marlene Juhl Jørgensen her i Miliums webshop eller i vores butikker i Lyngby og Hørsholm. Vi har allerede udset os vores favoritter - lad os hjælpe dig med at finde din favorit.

 

 

Filter by:

Ryd alle
-->