Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Kenzo

Filters
Sorter efter

iphone 11 pro max

IPHONE 11 PRO MAX

Kenzo Iphone 11 Pro MAX Tiger cover. Beskyt din iphone 11pro max med det bemærkelsesværdige tiger cover. %0% resin, 32% polycarbonate, 18% polyurethane theRmoPlastic. BemæRk PasseR kun til en 11 PRo max model.

Farve: Hvid
349 DKK

iphone case 11 pro

IPHONE 11 PRO

Kenzo Iphone 11 PRO Tiger cover. Beskyt din Iphone 11pro med det bemærkelsesværdige Tiger cover. 50% resin, 32% polycarbonate, 18% polyurethane thermoplastic. Bemærk passer kun til en PRO model.

Farve: Hvid, Sort
349 DKK

logo tshirt

KENZO LOGO

Kenzo logo t-shirt. En holiday special fra Kenzo. Kontrast looket er perfekt under en blazer eller en jakke. Klassisk cut t-shirt i blød bomuld. 100% bomuld. 30 graders skånevask

Farve: Hvid, Sort, Sort
Størrelse: M, L, S, M
699 DKK 350 DKK

tiger cover xs max

COVER XS MAX

Kenzo Tiger Iphone Xs MAX. Ikon cover der passer til den store udgave af Iphone X. Køb den i hvid eller sort. 50% resin, 32% polycarbonate, 18% polyurethane

Flere farver
299 DKK 150 DKK

Tiger cover iphone 10

TIGER COVER X

Kenzo tiger IphoneX cover. Dress up your iphone in fashion. Kenzo tiger cover til din IphoneX. God beskyttelse rundt om siderne der osse dækker indover skærmen. 50% resin, 32% polycarbonate, 18% polyurethane thermoplastic.

Farve: Sort
299 DKK

Kenzo


I 1970 blev Kenzo grundlagt i Paris af den japanske designer, Takada Kenzo, som eksperimenterede med farvebrug og fusionen mellem asiatisk mode og parisisk chic. Kenzo har siden da skabt luksuriøs mode med inspiration fra Asien og europæisk high-end fashion. Denne kombination har gjort Kenzos designs unikke og populære.

Det kreative ansvar for Kenzo blev i 2011 overtaget af Humberto Leon og Carol Lim. De var duoen bag den store amerikanske kult-butik “Opening Ceremony” og har kunnet tilføre Kenzo et mere ungdommeligt pust samtidig med at bevare traditionerne fra de originale designs.


Unikke prints og farver


Takadas ånd er stadig at finde i de nye designs, selvom han ikke længere er en del af brandet. Med vovede og opsigtsvækkende farver samt unikke prints, der er blevet et kendetegn for Kenzo, er der ingen tvivl om, at Kenzo er et ungt og kreativt brand.

Når Humberto Leon og Carol Lim designer de nye kollektioner, henter de inspiration fra rejser i hele verden og samler indtryk fra nær og fjern. Det innovative modehus er især kendt for deres Tiger logo, som er at finde i adskillige kollektioner på alt fra t-shirts og hoodies til mobilcovers og kasketter.

Ifør dig de fedeste farver og prints fra Kenzo. Vi har et stort udvalg af sweatshirts, kjoler, sko og meget mere fra dette modehus med en rig og fascinerende historie.


Køb Kenzo hos Milium


Det glæder os i Milium at kunne tilbyde dig tøj og accessories fra populære Kenzo. Vi har et kæmpe sortiment af forskellige styles. Du kan købe produkterne her i webshoppen eller besøge en af vores butikker i Hørsholm og Lyngby.