Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Humble

Humble by Sofie

Humble by Sofie - den kun 22 årige Sofie har udfra den nye bæredygtige trend skabt en lille perle i dansk mode.

Sofie har altid haft en stor passion for mode. Stilen er afslappet med en twist af rock n roll som passer perfekt ind i Milium´s univers.

Der er fuld fokus på bæredygtighed og at alle styles er lavet tidsløst så de kan leve i din garderobe i lang tid.

Alle HUMBLE-stilarter er lavet af mest mulige bæredygtige beklædningsgenstande, fremstillet af gennemsigtige, bæredygtige processer under CSR-godkendte omstændigheder, pakket i genbrugt og bæredygtig emballage.
Sofie er tilhænger af slow fashion, og få gange hvert år opretter jeg en ny kollektion, der kun består af et par nye stilarter, der alle vil supplere din nuværende HUMBLE garderobe, så du kan blande og bruge dine HUMBLE stilarter sammen igen og igen.
Alle HUMBLE stykker skal elskes og forblive i din garderobe for evigt. Det er blevet sædvanligt at købe tøj i større mængder og bære det nogle gange kun en håndfuld gange, før man kasserer det, og jeg vil virkelig ændre denne "brug og smid væk" -kultur. En kultur vi støtter ved at have fokus på kvalitet og lang livscyklus som f.eks. ved at købe solide brands der let kan sælges videre i secondhand.

Køb online eller besøg en af vores butikker.

Filters
Sorter efter
Vis per side

Ternet skjorte

LINDSIE

Humble by Sofie Lindsie check shirt. Oversize ternet skjorte i let børstet genbrugs-bomuld. Skjorten har klassisk krave og skjult knaplukning samt lange ærmer med manchet og knap.
100% genbrugt bomuld.
30 graders skånevask.

Farve: Grå
Størrelse: L
599 DKK