Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Humble

Humble by Sofie 

Humble by Sofie - den kun 22 årige Sofie har udfra den nye bæredygtige trend skabt en lille perle i dansk mode.

Sofie har altid haft en stor passion for mode. Stilen er afslappet med en twist af rock n roll som passer perfekt ind i Milium´s univers. 

Der er fuld fokus på bæredygtighed og at alle styles er lavet tidsløst så de kan leve i din garderobe i lang tid. 

Alle HUMBLE-stilarter er lavet af mest mulige bæredygtige beklædningsgenstande, fremstillet af gennemsigtige, bæredygtige processer under CSR-godkendte omstændigheder, pakket i genbrugt og bæredygtig emballage.
Sofie er tilhænger af slow fashion, og få gange hvert år opretter jeg en ny kollektion, der kun består af et par nye stilarter, der alle vil supplere din nuværende HUMBLE garderobe, så du kan blande og bruge dine HUMBLE stilarter sammen igen og igen.
Alle HUMBLE stykker skal elskes og forblive i din garderobe for evigt. Det er blevet sædvanligt at købe tøj i større mængder og bære det nogle gange kun en håndfuld gange, før man kasserer det, og jeg vil virkelig ændre denne "brug og smid væk" -kultur. En kultur vi støtter ved at have fokus på kvalitet og lang livscyklus som f.eks. ved at købe solide brands der let kan sælges videre i secondhand.

Køb online eller besøg en af vores butikker.

Filters
Sorter efter
Vis per side

kort quilt vest

NICOLE

Humble by Sofie Nicole kort quiltet vest. Vesten lukkes med metaltrykknapper og kan åbnes i siden via knapper. Vesten har en lille krave samt to brystlommer med klap. Brug den med højtaljede bukser og en lækker strik under.
97% polyester. 3% elastan.
For: 100% polyester.
Denne style er normal i størrelsen.
Mål for størrelse S: Bryst: 102 cm. Længde: 53 cm.

Farve: mokka
Størrelse: XS, S, M
699 DKK

Jumpsuit denim

MAGNOLIA

Humble by Sofie Magnolia denim jumpsuit. Western inspireret denim jumpsuit. Buksedragten har lige ben, store sidelommer, klassisk krave, bindebælte og lukkes med store sorte knapper. Buksedragten er syet af en restrulle fra et andet firma og ville ellers have blevet kasseret, men nu giver Sofie den nyt liv.
100% bomuld.
30 graders skånevask med vrangen ud.
Normal i størrelsen.

Farve: Navy
Størrelse: S, M
899 DKK 450 DKK

Ternet skjorte

LESLIE

Humble by Sofie Leslie check shirt. Casual ternet skjorte med femine ærmerdetaljer som elastik over albue samt en smal manchet. Skjorten har klassisk krave og brystlommer med klap og knap.
100% bomuld lavet af left over fabric.
30 graders skånevask.
Denne style er normal i størrelsen.

Farve: sort/grå
Størrelse: S, L
599 DKK