altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Humble

Humble by Sofie - den kun 22 årige Sofie har udfra den nye bæredygtige trend skabt en lille perle i dansk mode.

Sofie har altid haft en stor passion for mode. Stilen er afslappet med en twist af rock n roll som passer perfekt ind i Milium´s univers. 

Der er fuld fokus på bæredygtighed og at alle styles er lavet tidsløst så de kan leve i din garderobe i lang tid. 

Alle HUMBLE-stilarter er lavet af mest mulige bæredygtige beklædningsgenstande, fremstillet af gennemsigtige, bæredygtige processer under CSR-godkendte omstændigheder, pakket i genbrugt og bæredygtig emballage.
Sofie er tilhænger af slow fashion, og få gange hvert år opretter jeg en ny kollektion, der kun består af et par nye stilarter, der alle vil supplere din nuværende HUMBLE garderobe, så du kan blande og bruge dine HUMBLE stilarter sammen igen og igen.
Alle HUMBLE stykker skal elskes og forblive i din garderobe for evigt. Det er blevet sædvanligt at købe tøj i større mængder og bære det nogle gange kun en håndfuld gange, før man kasserer det, og jeg vil virkelig ændre denne "brug og smid væk" -kultur. En kultur vi støtter ved at have fokus på kvalitet og lang livscyklus som f.eks. ved at købe solide brands der let kan sælges videre i secondhand.

Sorter efter
Vis per side

Pullover i strik

GIZELLE
Humble by Sofie Gizelle pullover. Smuk og elegant pullover med fine dots og kabelstrik detaljer. Normal i størrelsen. 71% acryl, 24% genbrugspolyester, 5% elastane. Håndvaskes.
Farve: Creme
Størrelse: S, M, L
699 DKK

Stribet vest

GERTRUD
Humble by Sofie Gertrud stripe waistcoat. Strikvest med v-hals i efterårets farver. Perfekt over en skjorte eller sweatshirt. 71% acryl, 24% genbrugspolyester, 5% elastan. Håndvaskes. Normal i størrelsen.
Farve: Army
Størrelse: S, M, L
599 DKK

strik vest

GERTIE
Humble Gertie knitted waistcoat. Kabel-strik vest med høj krave. Vesten lukkes med knapper og kan bruges som ærmeløs cardigan. 33% uld, 25% acryl, 38% recycled polyester, 4% elastane. Vaskes på uldprogram. Denne style er normal i størrelsen.
Farve: Sort
Størrelse: M
599 DKK

vateret vest

GABI
NB: Forudbestilling til ultimo oktober!! Humble Gabi quilted waistcoat. On the go vest i fjerlet quilted kvailitet. Vesten har breskuldre og to store brystlommer samt siddelommer med knap. Vesten lukkes med knapper og kan let bruges med strik under. 100% polyester. 30 graders skånevest. Denne style er normal i størrelsen.
Farve: Army, Sort
Størrelse: XS, S, M, L, S
699 DKK

bukser

FEODORA PANTS
Humble Feodora suit pants. De helt perfekte jakkesæt bukser. Buksen er en slip on model med elastik i taljen. Buksen har cargolomme og sidelommer samt knaplukning i benene. 72% polyester, 28% viscose. 30 graders skånevask. Buksen er produceret af reststof fra et andet brand som ellers skulle have været kasseret, så derfor bidrager det til Humble´s mål om bæredygtighed.
Farve: Antrazit Grå
Størrelse: S, L, XL
699 DKK

blazer

FEODORA BLAZER
Humble Feodora blazer. Enkel og klassisk blazer med et Humble twist. Jakken har lommer med klap, revers og slids med knapper i ben. Jakken er lavet af restproduktion fra et andet brand som skulle have været kasseret, så derfor bæredygtigt som Humble står for. Blazeren er normal i størrelsen. 72% polyester, 28% viscose. 30 graders skånevask.
Farve: Antrazit Grå
Størrelse: S, M, L, XL
899 DKK

Filter by:

Ryd alle
-->