Fri fragt i DK ved alle ordrer
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Humble

Humble by Sofie - den kun 22 årige Sofie har udfra den nye bæredygtige trend skabt en lille perle i dansk mode.

Sofie har altid haft en stor passion for mode. Stilen er afslappet med en twist af rock n roll som passer perfekt ind i Milium´s univers.

Der er fuld fokus på bæredygtighed og at alle styles er lavet tidsløst så de kan leve i din garderobe i lang tid.

Alle HUMBLE-stilarter er lavet af mest mulige bæredygtige beklædningsgenstande, fremstillet af gennemsigtige, bæredygtige processer under CSR-godkendte omstændigheder, pakket i genbrugt og bæredygtig emballage.
Sofie er tilhænger af slow fashion, og få gange hvert år opretter jeg en ny kollektion, der kun består af et par nye stilarter, der alle vil supplere din nuværende HUMBLE garderobe, så du kan blande og bruge dine HUMBLE stilarter sammen igen og igen.
Alle HUMBLE stykker skal elskes og forblive i din garderobe for evigt. Det er blevet sædvanligt at købe tøj i større mængder og bære det nogle gange kun en håndfuld gange, før man kasserer det, og jeg vil virkelig ændre denne "brug og smid væk" -kultur. En kultur vi støtter ved at have fokus på kvalitet og lang livscyklus som f.eks. ved at købe solide brands der let kan sælges videre i secondhand.

Filters
Sorter efter
Vis per side

demi agenda taske

DEMI

Agenda Humble by Sofie Demi shopper. Stor canvastaske til bla. fitness, weekendophold, strand mm. Tasken lukkes med lynlås.
100% bomuld.
Mål: 50 x 60 cm.

Farve: sort/hvid
Størrelse: ONESIZE
499 DKK

blonde skjorte

JACLYN

Humble by Sofie Jaclyn broderie anglaise shirt. Casual sommerskjorte i broderie anglaise. Skjorten har klassisk krave, store brystlommer og feminint blondebånd ved manchetter. Skjorten har skjult knaplukning og er rundskåret forneden.
100% BCI Bomuld.
30 graders skånevask.

Farve: Hvid
Størrelse: M
599 DKK

roll neck vest

INA

Humble by Sofie Ina roll neck vest. Smuk strikket vest med rullekrave. Vesten er strikket i kabelmønster og har et lille kort ærme. 100% økobomuld. 30 graders skånevask.

Farve: ecru
Størrelse: XS, M, L
599 DKK

sweatpants

ILVIE

Humble by Sofie Ilvie sweatpants. Sweatpants med broderet logo og cargolomme med lynlås. Buksen har elastik og snørre i taljen samt elastik i benåbning. 100% bomuld. 30 graders skånevask

Farve: ecru
Størrelse: S
599 DKK