Velkommen til Milium
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
  • Fragt og returfragt i DK fra kr. 35
  • Gratis fragt ved køb over kr. 499,-
  • 1-2 dages levering
Fragt og returfragt i DK fra kr. 35 Gratis fragt ved køb over kr. 499,- 1-2 dages levering
Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

Ducie

Ducie er et engelsk brand, der har specialiseret sig i at lave enormt flotte damesko. I vores udvalg her på siden kan du eksempelvis finde eksklusive og lækre sandaler fra den modebevidste producent – både med og uden hæl. Her hos Milium.dk har vi nemlig udvalgt de bedste af Ducies fantastisk lækre produkter, så du kan finde et par sko, der med sikkerhed vil matche din stil og garderobe. Gå derfor endelig på opdagelse i kataloget nedenfor.

Engelske Ducie leverer lækre sandaler

Vil du have noget fodtøj, der er fremtænkt af engelske modegenier? Så er Ducie et godt bud. De står nemlig bag et udvalg af lækre sandaler i 100 % læder. Produkterne fra Ducie er enormt luksuriøse, og der er lagt meget arbejde i at få dem til at passe til både sæsonen og de nyeste trends. Derfor er vi også glade for at kunne forhandle dem her hos Milium.dk, og vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag, i sortimentet ovenfor.

Vi gør os umage for at tilbyde dig det bedste

Vi har et bredt udvalg af produkter fra både danske og italienske fabrikanter i vores store sortiment, men hvis du vil prøve noget nyt og anderledes, er engelske Ducie et oplagt sted at starte. Det engelske design, der lægger bag deres udvalg af sandaler med forskellige hælhøjder, åbner nemlig op for en bred vifte af stilistiske udtryk. Hvis du i forvejen har en flot kjole i garderoben, vil et par sandaler med sikkerhed passe godt til dit sommerlook, men de kan også benyttes både til hverdag og til fest. Ducie kombinerer på en måde lækre materialer med moderigtige design, og i tillæg hertil tager de naturligvis også højde for din komfort. Klikker du ind på et specifikt produkt kan du læse meget mere om disse detaljer, og alternativt står vi altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment. Vi vil meget gerne hjælpe dig frem til det rigtige produkt!